kansikuva

kansikuva

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

30 minute cosplay challenge

Pitkään olen tämän halunnut tehdä, ja nyt siiten viimein keksin hahmon ja tuli sopiva reikä tehdä! :>

Säännöt:

1. Kuka tahansa halukas voi ottaa haasteen vastaan riippumatta siitä, harrastaako hän cosplayta. Kokoa kolmenkymmenen (30) minuutin aikarajan sisällä cosplay-asukokonaisuus materiaaleista, jotka löydät kotoasi.

2. Saat käyttää vaatekappaleita, peruukkeja, meikkejä ja maskeerausvälineitä. Jos olet nopea, saat myös ommella/askarrella jotakin uutta (esimerkiksi rusetin kankaasta tai propin paperista). Et saa käyttää sellaisenaan valmiita cosplay-asuja, jotka olet jo joskus tehnyt.

3. Kun olet valmis tai 30 minuuttia on kulunut, ota asustasi kuva ja laita se haasteen sääntöjen kanssa esille blogiisi. Kerro myös, kuka hahmosi on ja liitä mukaan lähdekuva.

4. Haasteen tarkoitus ei ole luoda täydellistä pukua lyhyessä ajassa, vaan testata haasteen tekijän mielikuvitusta ja pitää hauskaa.

Hahmoksi valitsin Beth Greenen sarjasta The Walking Dead.  Empä ole ennen tehny real person cossia :D (Ja pääsempähän samalla hehkuttamaan TWDtä teille lisää)
Beth näytetään ensimmäisen kerran sarjan 2. kaudella, kun päähenkilöposse päätyy Greenen perheen farmille, jonka he ovat onnistuneet pitämään pystyssä ja turvassa "maailmanlopun" jälkeen. Perhe piti mm. ladossa piilossa kuolleita ja zombeiksi muuttuneita perheenjäseniään, koska pitivät näitä vielä ihmisinä. Äitinsä kuoleman ja maailman muututtumisen jälkeen masennus valtasi Bethin ja tämä oli jo valmis itsemurhaan, mutta ei lopulta pystykään siihen. Beth liittyy Rickin porukkaan isänsä ja siskonsa kanssa kakkoskauden lopulla, ja on pääsääntöisesti vastuussa Rickin ja Lorin vastasyntyneen tyttären Judithin hoidosta kolmos-neloskaudella. Neloskauden päättyessä Beth on omillaan jossain paettuaan zombihyökkäystä, eikä kukaan tiedä missä hän on ja onko hän elossa. Bethiä esittää Emily Kinney, ja hänet on kyllä castattu vielä 5. kaudelle, joten eiköhän Beth vielä palaa :>



Päätin tehdä tälleen videomuodossa, kun oon sellasia muillaki nähny :> Näättepähän etten huijaa eiku--

 Pakko oli napata nurkasta vanha Babyborni Judithiksi :D Ja random keittiöveitsi

Aikaa meni 12:20! Beth nyt on aika helpp siitä, että sillä vaihtuu vaatteet usein, niin ei oo yhtä tiettyä oikeeta asua, toisin ku useimmiten animuhahmoilla. Ja se ettei tarvii olla täydelliset meikit+tukka, koska oletus nyt on että jos oot yli vuoden juossu pakoo ja tappanu zombeja, ei näytä mitenkää supermallilta (toisin kun animehahmot!) :'D 
Bethin voisi melkeen joskus ottaa johonkin coniin ns. sunnuntaicossiksi tai ainakin photoshootata!

Tästä tuli muutenkin hinku testailla mitä kaikkia hahmoja saisin omalla peruukkivalikoimalla tehtyä! Muutama ainakin jo mielessä, joten toista kaappipostausta odotettavissa :>

Tsau! o/

maanantai 26. toukokuuta 2014

Kuumotuksia


Vaikkakaan nyt ei kuumotella coneja tai cosseja.
Olenko ainoa jonka mielestä tämä alku vuosi on hujahtanut supernopeasti? Siis, vastahan oli tammikuu ja mä alotin koulun. Sehän oli viime viikolla. Eikö?
Ja siis, vastahan me MARRASKUUSSA ostettiin lentoliput, ja nyt yhtäkkiä reissu on, niinku, ENS VIIKOLLA!!!

Kuumottaako jo? Eeeeeeeihän mua yhtää~

Jännitys on kova siksi, että vihdoin ehkä n. 8 vuoden haaveilun jälkeen oikeesti oon lähössä Tokioo. Siis ihan oikeesti!? En vieläkää ihan sisäistä asiaa :'DD Lisäksi vielä matkustan ekaa kertaa ilman porukoita, ekaa kertaa Euroopan ulkopuolelle, ja ekaa kertaa lennän välilaskuilla. Ollaan perheen lomilla aina lennetty suoraan määränpäähän. 

Pakkailuaki pitäis varmaa vähän alottaa jo, koska ollaan vissiin lähössä viikonlopuks mökille.
Tällähetkellä Tokion sää kartta näyttää aika sateiselta, mutta parhaiten sen näkee sitte tietysti paikanpäällä. Meinaan kumpparit pakata mukaa ni eipähä menoa ainakaa estä se et kengät on märät :'D Disneylandi päivää ajateltiin muuttaa, koska just sinä päivänä näytti satavan.

Mut hei, enää tää päivä, nii meikällä alkaa kesäloma \o/ taino, huomenna on vielä etäpäivä. Ja meenhän mä torstaina töihin. Ja muutenki kesällä aina sillon tällön. Mut silti! \o/ virallisestihan aikuisopistolla alkaa loma vasta 4.6, mutta koska meijän lento lähtee 3. päivä 8 aamulla, en ehkä mee maanantai iltana enää kouluu :'DD

Eipä kai muuta. Tämmönen random kuumottelupanikkihässäkkä :'D
Tsau! o/

Ps. Totesin etten ikinä tule sitä Free!-photista saamaan jos en ite semmosta järkkää, joten järkkäsimpä semmosen kesälle : D Siinä on jo Haruka, Makoto ja Rin ;w; Iloinen Gou on iloinen <3 Jos vielä Nagisan ja Rein ainakin saisi niin olisin vielä ilosempi~

tiistai 20. toukokuuta 2014

Hups x2


Joku saattoi eilen illalla täällä käydä ja ehkä huomata että tuonne yläpalkkiin on ilmestyny tommonen Facebook-kohta. Ehkä. Emmä tiiä huomasko.
Mutta, saatoin siis ehkä tehdä tommosen cosplay sivun faboon, kun kaikilla tuntuu nykyään olevan sellane :'D


Ehkä viimesen kuukauden oon ollu sillee "vois tehä emmä kehtaa ei kyl mä haluun tehä ton ei emmä kumminkaa jaksa ylläpitää sitä no jos nyt kumminki mut emmä keksi sille nimee äääääää"
No nyt se on tehty sitten.

Mys Facebookin Suomen Magi fanit-yhteisössä ilmoitettiin tulevasta ryhmäcosplaysta Traconiin. No, minähän menin sitten ilmottautumaan Kouhaksi :'D Hetken olin sillee "voi nyt vittu minkä tein". Niin mähän päätin ettei enepää cossiprojekteja tälläe vuodelle enää ku max. yks joku yksinkertane. Ja nii mähä jäin pois Sugar Rush-ryhmästä ku oletin ettei reissun jälkee oo rahaa (no okei siihen vaikutti myös inspiksen puute).
 Mutta sitten aattelin, että sama se tuhlaako ne rahat nyt vai ens vuonna. Varsinki jos satutaa saamaa kaverin kaa kämppä, toivottavasti saadaan, nii vois olla ettei mulla ees oo rahaa ens tehä Kouhaa ens vuonna. Japaniin nyt kumminki on jo rahat vaihettu ni ei tää enää siitä oo pois.

No, alottelin jo vähän Kouhan hatun väkertelyä, kun olin Haksun keihästä korjatessa säästänyt siihen softista.

Hattu piti tietenkin mitottaa peruukilliseen päähän, joten käytin apuna Petran juuri saapunutta hiuskuontaloa (sain sen viime viikolla, at fucking last! sitä pitää vielä vähän stailata mutta muuten se on kiva :> )



Tällä hetkellä se on tuollainen jesari viritelmä. En oikein tiedä pitäiskö hattu päällystää kankaalla vaiko vaan maalata :o mitä mieltä ootte?
Kankaita kävin vähän kattomassa, mutta ainakaa Sellon E-kankaasta ei löytyny paljoo mitää. Pitää käydä kurkkimassa vielä Helsingissä, tai kouluni vieressä olevasta pikku kangasputiikista. En ole oikein osaa tilata kankaita netistä, ostaisin ne mieluummin ihan livenä :'D kun oon niin huono niiden kaa enkä tunne kankaita ni ei tiedä mikä ois sopivaa.

Mutta, eipä tällä kertaa muuta. Nyt palaudun jälleen zombie-apocalypsin maailmaan Walking Deadin parissa(olenkohan viimeisen kolmen päivityksen aikana mainunnut Walking deadin. Se on hyvä sarja. Melkein olen itkenyt täällä ;__; ) ennen kun pitää lähteä taas kouluun paahtumaan. Aatelkaa. Jos ulkona on +23, nii kuinka kuuma sit on leipomossa kun uunit porottaa yli 200 astetta!

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/p526x296/10330391_10202230273773550_6748978214471535931_n.jpg
Kuulemma Briteissä yliopistossa pystyy myös käymään zombi-apocalypsen selviytymiskurssin
 
Tsau! o/

maanantai 19. toukokuuta 2014

Kakkuja kakkuja


Sain tuossa viikonloppuna tehdä elämäni ekat tilauskakut. Viikolla ravintolapäällikkö laitto viestiä et "hei pääsisitkö lauantaina töihin kun pitäis tehä pari kakkua?".
Noh, tilannehan vähän eskaloitui, kun toinen kokki jonka piti tulla tekemään brunssi sinä päivänä, oliki ilmottanu aamulla olevansa kipee, eli jouduin sitte ekana aamulla värkkää sen :'D Ja olee tunnin pidempää töissä.... Kaiken lisäks sain tietää, et toisin kun mulle oli alunperin ilmotettu, mul ei ois ollukkaa sunnuntaina virallisesti vuoroa kun listassa oli tyhjä kohta, mut koska Jasmin sai keskiviikkoon asti saikkua, "jouduinki" sunnuntaina kans töihi.
Kakkupohjat oli onneks valmiina, joten niitä ei tarvinnu alkaa väsäämää. Enkä ois kyl ehtinykkää, ko nää kakut oli varattu kello kaheks (duunipäivä alko 9.30).Oli semmosta valmista levypohjaa (AKA kääretorttupohjaa), enkä oo ikinä tehny kakkuja levypohjasta :'D

Noh, siis, asiaan. Tosiaan oli pyydetty 2 kakkua, 5 v. tytölle ja 3 v. pojalle teemoilla prinsessa ja auto/juna. Muuten mulle annettiin vapaat kädet. Joku 15 henkee tais koko porukkaan kuulua, mut olivat halunneet kummalleki oman kaakun.
Kävin torstaina Confetissa ostelemassa vähän sokerimassaa ja sokerihelmiä koristeeksi. Sokerimassan värjäsin (ekaa kertaa) ite (voi sitä sotkun määrää!), puolen kilon möntistä tuli just tartittava määrä autokakkuun, joten jouduin kipittämään vielä perjantaina kauppaan ostamaan pinkkiä sokerimassaa toiseen kakkuun (onneksi lähi-s-market ja s-marketin hyvä leivontavalikoima!). Autokakkuun tuli heti visio, mutta prinsessakakkua sain miettiä useamman tovin, eikä se kyllä vielä tekovaiheessakaan ollu ihan selvä :'D

Tällässiä sitten tuli:


Tytön kakkuun en ihan niin tyytyväinen ollut, koska siitä tulikin isompi mitä alunperin piti, ja sokerimassa ei ihan riittänyt ja repeili, joten jouduin pahimmat viat peittämään noilla ruusuilla >:
Sisällä suklaa-mansikka täyte.


Vähän jäi näköjään tomusokeria vielä päälle vaikka yritin pyyhkiä pois.
Tähän taas olin sitäkin tyytyväisempi! Se onnistu aika lailla just niin ku olin suunnitellu. Vähän tässäkin sivuille jäi reikiä, mutta renkaat (tehty dominokekseistä jotka päällystetty sokerimassalla) pelasti! Otin mallia Autot-leffan Salamasta (koko leffaa ees nähnykkää, höhö). Yritin netistä etukäteen kattella mallia miten autokakku kootaan, mutta eipä se sitten lopulta ollu muuta kun palaa toisen päälle. Olin koulussa kyllä sivusilmällä vähän nähny semmosia.
Sisällä vanilija-kermavaahtoa ja mansikoita
Sitten vielä random yhteiskuva. 

Tuossa kun kakut odottelivat, ne lapsukaiset tuli siihen keittiön ovelle (meillä on siis avokeittiö, ja ei ovea että ihmiset näkee taktisesti sijoitettuun viinakaappiin :'D) kattelemaan silmät pyöreinä "onks noi meijän!?". Monta kertaa kävivät kysymässä joko kakut tuotaisiin, mutta jouduttiin toteemaan että ensin pitää syödä oikeeta ruokaa.

Ei olla siis koulussa vielä päästy kakkuja tekemään, siksi olin silleen "öö ööö mitähän mä teen". Mutta noin muuten nämä onnistu ihan hyvin.

Tsau! o/

torstai 15. toukokuuta 2014

Cosvision 2/2

Cosvisionissa tuli otettua aika paljon kuvia. Tai ainakin saatiin Rewen muistikortti täyteen :'D
Kuvat on kaikki ottanut Rewe ellei toisin mainita. Eipä mulla muuta sanottavaa, enjoy!

Lauantai
 Hakuryu - meikä
Gyokuen - Destine








Sunnuntai





Jack (Beyblade Metal Fight) - Päivi Asikainen

Kuva Satu Asikainen

Kuva Satu Asikainen
 Empähän noihin jaksanut omaa signeerausta lisätä :'D

Sitten vähän niitä vähemmän virallisia:
en tiä näkyykö teksti, mutta: "Blääh!" "Mitä sanoit?" "Emmämitää.."

"Me voitais tehä jotain näillä." "?"

En edes tiedä mitä....

tämähän nyt on käytännössä in character :'D Laura Sudowoodona

tästä olisi hassua saada toinenki puoli :D

wat..
Ja kauniita selfieitä


jopa melkeen asiallinen! :D "hei otetaan semmone mis näkyy koko maailma (koska Turku=koko maailma)" "me peitetään koko maailma!"

Kuvaaja kuvaa kuvaajaa joka kuvaa kuvattavia
Olen ötökkä
Musta tuntuu että näitä herppaderppa-kuvia oli tällä kertaa enemmän ku asiallisia :'DD no, eikös se ollut että "1% asiaa, 99% depring" :'D

Sain muuten tänään jenejä Jaappanin matkaa varten! Jee! Oudolta tosin tuntuu että oli melkee 100000 (vaihoin joku vähän päälle 1000 euroa) kädessä :'D
Tsau! o/

tiistai 13. toukokuuta 2014

Cosvision 1/2

Jos joku nyt on onnistunut tältä vielä välttymään

Joo, selvisin siis viime viikon työkokeista hengissä, juuri ja juuri, 2½ arvosanalla. Tosin ehkä hieman ketutti kun meijän maanantaina hikihatussa väsätyt lihikset ja piirakat oli MYYTY!! Koululla on siis myymälä johon kaikki tuotteet aina viiään, mut nää arvioitavaks menneet tavarat oli pakattu vähän eri tavalla ja laitettu syrjempään. Ilmeisesti päiväopiskelijat oli ottanu ne kaapista pois ja jättäny johonki, sit myymälän mummelit oli ottanu ne matkaan muiden tavaroiden mukana. Ei niinku yhtää herättäny epäilystä kun oli kaks piirakkaa ja 5 lihistä per loota, ja päällä aina jonkun nimi, kumminki olleet tuolla jo pidempää töissä ni varmaa nähny ennenki. Joten opettaja anto niistä suoraan kaikille 2, samaten loppuviikon ryhmälle tasa-arvosuuden nimissä. Ärsytti tietenki koska vaivalla oltii ne tehty, ja ne ois voinu nostaa arvosanaa koska meillä meni vähän pari juttua huonommin tiistaina... 
Noh, loppuviikon sitten koomasin kotona ja katsoin Walking Deadia (eläytyminen 10++ koska olin iteki semmone zombi).

Perjantaina suunnattiin sitten parin kaverin kanssa TurQuun. Kampista lähdettiin bussilla, koska juna on kallis. Kaverit oli onnistunu löytämään Expressiltä jonkun tarjouksen, et saatiin liput vaan 15/nenä. Joskus vähän ennen ysiä saavuttiin perille, jossa pari muuta kaveria oli vastassa auton kanssa, ja lähdettiin hakemaan rannekkeet Vimmasta (koska Pörrö oli hukannut omansa, ja sai sieltä uuden). Pakkauduttiin järkevästi autoon ja todettiin saman tien navigaattorista, että sinne on 600 m.. ehkä kävellään :'D
Jahka päästiin majoittajamme KiBin luokse, saatiin ruokaa ja Rewe, Laura ja minä alettiin leikellä Pokémon-musikaalin mainoslappusia. Lupauduin mainostamisessa auttamaan. Lisäksi katseltiin/autettiin Retaa viimeistelemään hänen lauantain kisapukuaan, joka ylläripylläri oli vielä kesken. Itse mm. silitin en edes tiedä kuinka monta metria hametta ja piirtelin raitoja sukkiin :'D Joskus puol 3-3 aikaan sitten päästiin viimein nukkumaan, ja ding, herätys soi 7.30! Tai itse heräsin varttia vaille 7 kun Pörrö heräs ompelemaan hanskoja.
Paljon paperia ja silppua

Meille esiteltiin myös jotain random piraatti pokemon-pelejä SNESille
Lauantaina vedin Hakuryun päälle. Olin pari pientä lisäystä tehnyt, semmosia niinku tarranauhaa että takki pysyy kiinni muutenkin kun hakaneuloilla, ja tökännyt hakaneulan housujen vyötäröresoriin. Muistin että me jätettiin ne isoiks, mut en noin isoiks! l'D
random selfie
Conipaikalle saavuttiin about pari minuuttia ennen 11, ja heti ensimmäinen ajatus oli: nälkä! Joten alettiin syömää eväitä. Taidettiin me ehkä vähän pyörähätää eka ympäri hallia. Olin tosi yllättynyt Logomon koosta, odotin että se olis jotenkin tosi pieni, mutta päähalli oli aivan loistava, ja sinne oli saatu taidekuja ja myyntipöydät järkevästi. Olin jättänyt Haksun keihään kotiin, koska en uskaltanut riskeerata sen kuljetusta bussissa, ja mietin että "en jaksa raahata sitä Turkuun asti vaan että se voi olla koko viikonlopun narikassa".  Noh, olisihan sitä jopa voinut kantaa sitä mukana! 
Pääsääntösesti lauantai pyörittiin ympyrää ja tökittiin mainoslappuja ihmisten käsiin. Yritettiin jakaa enemmän miesväelle, koska nuo tarttee miehiä. Loppuillasta oltii jo aika paljon sillee "ollaankohan ne jo jaettu tolle? tai tolle?", samoin sunnuntaina :'D Meillä oli 162 lappua, ja kaikki meni! Käykääpä tykkäilemässä ja jakamassa poksurakkautta! 
Lappujen lisäksi käytiin ottelemassa aika paljon kuvia. Oltiin Destinen kanssa sovittu photis, ja löydettiin sopiva kuvauspaikka Logomon takaa. Vähän asiaa hankaloitti se että, noh, vaikka äiti ja poika ovatkin nii Haksua ja Gyokuenia yhdessä juuri näytetä, flashbakkien ja hatuajaiskohdan lisäksi. Ja se että ne haluu tappaa toisensa. Noh, ihan kivoja kuvia kuitenkin varmaan saatiin, en mä niitä oo vielä oikeestää nähny :'D Tämän jälkeen jäätiin Rewen ja Lauran kanssa kuvailemaan vielä, ottelin heistä kuvia (cossasivat Mistyä ja Sudowoodoa <3) ja sain vielä pari yksittäiskuvaa itsestäni. 
Lauantaina ei oikeastaan ollut juurikaan mitään muuta mielenkiintoista ohjelmaa, paitsi kisat. Menimme kannustamaan ihanaista Reetta-Leenaamme (hehee~), joka osallistui kutsuvieraskisaan Kuropaskan (Kuroshitsuji) Angelana. Kaikki esitykset olivat mahtavia, etenkin voittaja! Uskon että tuomareilla on ollut vaikeat oltavat. Myös yksilökisa oli mainio ja tykkäsin paljon uudesta ryhmä Hall Cosplaysta.
Kisan jälkeen aika piakkoin eksyttiin takaisin KiBin kämpille, kaikki enemmän tai vähemmän nälkäisinä. Onneksi KiBin äiti oli tehnyt meille ruokaa <3 Ennen sitä tosin metsästettiin Kibin kanssa kunniavieraiden nimmarit ja saatiin yhteiskuva Kanamen kanssa :D En oikeestaan tiennyt etukäteen ketään noista kolmesta, Kanamen vaan siitä kun se välillä pomppii Reikan kuvissa.

Euroviisujakin tsiigailtiin, tarkoitus oli katsoa vaan Suomen esitykseen asti (esiintyi numerolla 18.), mutta nukkumissäädöt yms. häröilyt vei niin paljon aikaa että ehti siinä loputkin kappaleet pyöriä ja parin ekan maan äänetkin tulla.

Sunnuntaina sitten vähän myöhempi herätys, VAAN 8.30! :'D tosin 8 taisin herätä. Kun ei päässyt ihmispaljouden takia (meitä oli 8 kerrostalo yksiössä) hakemaan keittiöstä aamupalaa, aloin sitten laittamaan Mathildaa päälle. Sain piilarit ihan suht hyvin, vaikkakin toisen jouduin kaks kertaa ottamaan pois kun meni joku roska alle. Silmämeikinkin jouduin tekemään jotain kolme kertaa ennen kun onnistui. Oltiin vissiin joskus puol 12 jälkeen paikalla, ja mentiin suoraan kisoja katsomaan. Esityskisa oli myös hyvä, tykkäsin kanssa top kolmikosta. HallCosplay oli HallCosplay.
Sitten mentiin Rewen kanssa kuuntelemaan Kanamen ja Tomokan Q&A:ta. Kaname puhu jotenkin hirveen pitkästi ja kääntäjä tais välillä unohtaa mitä se oli aluks sanonu. Mutta ihan kiva kyselytunti oli. Sen jälkeen mentiin taas shoottaamaan, ja VIIMEINKIN sain sen photiksen Mathildasta! \o/ Ainoa vaan että se mun laukasija ei oikeen toiminu, kun hyrrä ei irronnu :'DDD Ja pitää muistaa kaventaa hiha-asioita. MUTTA! Mikä parempaa, kun siirryttiin metiköstä parkkikselle kuvailemaan, Asikaiset tulivat pyytämään yhteiskuvia, kun Päivi cossasi Jackia Beyblade Metal Fightista. Asikaiset on mulle semmoset ehkä isoimmat cosplay-idolit... :D Kuvauksien jälkeen alkoi pikkuhiljaa oma kallo sisäistää mitä just tapahtu ja olin sillee "HERRANJUMALAMITÄ!!" Olivat hirmu ihania ja sulosia~
 Sen jälkeen olikin sitten Porppi-luento, joka oli oikeestaan ainoa ohjelma minkä halusin kisojen lisäksi nähdä. Sain paljon hyviä vinkkejä, ja vähän aloin miettiä josko tilaisin Kouhalle miekan noilta jäbiltä vai teenkö itse. Päättäjäisten jälkeen sitten alkoi kotimatka. Saatiin onneksi Pörröltä kyyti, kun sen ei tarvinnutkaan ajaa Hämeenlinnan kautta hakemaan siskoaan.
Tuollaiset pinssit saatiin Genrewearilta kun mainostettiin musikaalia, ja perin yhden maksuksi avusta. Lisäksi ostin taidekujalta Goun ja jostain kojusta Kouhan (en muista mikä liike). Lisäksi myös 2x pockypakettia ja ramunea.
Cosvision oli mielestäni oikein onnistunut tapahtuma, ja mulla ainakin oli kivaa. Aika vähän tuntui olevan porukkaa o_O toisaalta ihan kiva, koska mahtui hyvin olemaan ja kulkemaan, ja myyntipöydille/taidekujalle ei tarvinnut tunkea kyynärpäätaktiikalla. Ehdottomasti lisää tätä, kyllä minä tulen! o7 
Kuulin jotain huhua että Visionia alettaisiin järkkäämään joka toinen vuosi. Toivon että a) ajankohta vaihtuu tai b) tajuavat ottaa vuorovuosina Kikuconin kanssa, koska nyt kun ne ovat peräkkäin, ja jos kumpikin on samana vuonna, se on vähän tylsää ja varmaan syövät toistensa käjvijöitä (varsinkin jos Cosvision pysyy äitienpäivän päällä). Kikuunkin olisin mielelläni mennyt, mutta kun budjetti ei riitä >: Se on kumminkin semmonen kiva pikkucon, jossa on hyvä fiilis.
Mutta enivei. Cosvision. Mahtavaa. Kuvia saan varmaan loppuviikosta niin teen sitten oman päivityksen niistä!

Ottakaa tästä loppuun vielä random video

Tsau! o/

PS. Ajattelin muuten, että voisin tehdä facen puolelle cosplay-sivun, mutten millään keksi nimeä sille ;_;

maanantai 5. toukokuuta 2014

Naamatestejä, ruokakuvia ja äitienpäiväaskartelua

 Jou!
Varautukaa kuvapläjäykseen.


Tuossa eilen illalla tein vähän meikkitestejä, jota ajattelin käyttää Mathildalle. Käytin mallina tätä tutoa. Muutenkin JackyChipillä on paljon kivoja malleja!
En jaksanut kaivaa Mathildan omaa peruukkia esiin, jotenka käytin tätä sinistä mikä nyt sattui lojumaan pöydällä :'D Ja koska keskiöiset kuvat, jolloin talon paras valo on kylppärissä, ovat parhautta, pahoittelen heti alkuun paskaa valotusta, jota yritin vähän muokata paremmaksi. 

ehkä ekaa kertaa oikeesti tyytyväinen lopputulokseen!

random teinipeilikuva josta ei oikeestaan nää mitään mikä sen pointti oli
Joku päivä viimeviikolla testailin myös vieläkö osaan tehdä Haksun arven.

olen liian ihastunut tuohon frame-appiin :'D
ja vielä itse peruukin kanssa
näyttää aika samalta kun mitä viime vuonna sain aikaan. Toki valotus tässäkää mikää paras vaikka päiväsaikaan onki, ni varmaa sitte oikeissa kuvissa näyttää paremmalta.
En vieläkään ihan tiedä onko tuo kruunu liian iso vai ei, mutta menköön nyt vielä :'D

Yritetään tässä just miettiä perjantain matkavaihtoehtoja. Onnibus nimittäin ei antanu varata lippuja ja juna on kallis D: (tai no, mä saan opiskelija-alennuksen mut muut ei). Lauantaina eka halpa juna olis TurQses vasta 13.30....
Mutta eiköhän me jotain keksitä!

ruokaa, ruokaa, CUPCAKES!!! (lautasannokset vapulta, cupcaket eiliseltä). Ja kukaan ei sano sanaa "kuppikakku", tai tulen nirhaamaan sen henkilön henkilökohtaisesti.
Ajattelin tehdä äitille äitienpäivälahjaks jotain kivaa, kun huonona lapsena en edes ole äitienpäivänä kotona. Myös meijän äipällä on tänään synttärit, ja melkeen aina olen tehnyt yhdistelmälahjan/kortin (iskälläki on synttärit iha melkee samaa aikaa ku isänpäivä! What is this?)
Ja koska äiti on vähän tommonen ranska-fani, tein sille muotoilumassasta macaron-avaimenperän.
ei, se ei ole hampurilainen


omg, dem glitters

tadaaa!
Jos joku ei tiedä mikä on macaron, kysykää googlelta :'D lyhyesti sanottunua mantelijauhoista tehty fine-dining domino tai whoopper (ei, en tarkota sitä Burger Kingin hampurilaista, vaan sitä täytekeksiä)

Nonii, nyt lähden tästä kouluun kitumaan kokeisiin. Tsau! o/