kansikuva

kansikuva

perjantai 19. helmikuuta 2016

Kuulumisia ja vähän WIPpiä+Yukin suunnitelmat

(I'm lazy so there will be just english summary this time in the end :D)
Heippa!

Ajattelin kirjottaa ihan yleisiä kuulumisia, kun pelkästä WIPistä olisi tullut niin lyhyt (eli siis tiedätte jo että tämä ei ainakaan ole Hakuryuun wippi hohoho, se sitten myöhemmin).
Jo ennen Frostia oikeestaan - itse asiassa vuodenvaihteessa- muutettiin tosiaan kaverini Jutan kanssa uuteen asuntoon ja ollaan tänne kotiuduttu hyvin. Tää on tosi kiva, niin paljon tilaa ja meillä on jopa oma sauna <3 Alkuun oli vähän ongelmia kun mun makkarin patteri ei tahtonut lämmetä (just sillon kun oli ne tappopakkaset tietty), ja meni hirveen kauan ennen kun se korjattiin. Muuten kaikki on menny hyvin. Kämppikseni on tosiaan tuttu jo hiekkalaatikolta, varmaan jostai 2-3 vuotiaasta asti tunnettu :D
Helmikuun alussa mulla alkoi uudet työt. Pääsin yhteen lounasravintolaan tekemään kahvila- ja kokoustuotteita :> ... tosin kahen viikon jälkeen mut pistettiin tekemään lounaan salaatteja ja en tykkää siitä ja kuitenki toho kokoushommaan hain ja kun pomolle yritin sanoa ni sain vastauksen "no tähän meillä nyt on tarvetta ja *henkilöX*llä on enemmän kokemusta näistä tuotteista".. >__< no, kahtotaan miten asiat menee. Jos nyt tuolla vuoden kestäisi kärvistellä, sitten olis suunnitelmissa hakea jatko-opiskelemaan konditoriapuolta.

Laskiaisena oli pieni pullarumba. Tässä on puolet, eikä näy ees kaikki siitäkää! Toinen puoli ootteli toisel pöydällä. Ja tää oli maanantailta, laskiaistiistaina niitä oli vielä enemmän (Tosin jouduin silti tekee näitä vähemmä ku oikeis leipomois :'D)
Ystävänpäiväviikonloppuna oli kaikkea kivaa ohjelmaa! Lauantaina Kata tuli kaverinsa käymään Helsingissä ja menin niitä moikkaa, käytiin Eurokankaassa ja ostin Kaoruun puuttuvat kankaat (miinus vyökangas). Onneks mul oli viel joululahjaks saatu lahjakortti ni ei ei kirpassu nii paljoo. Vein ne myös Hobbypointtiin ja sitten käytiin heseläskeilemässä ja pyörittiin Kampissa jonkin aikaa, kunnes mun piti lähteä jatkamaan matkaa, koska mentiin Jutan kanssa Heurekaan! En ees muista millon oon viimeks ollu siellä, varmaa ala-asteella? Siellä oli joku talviurheilunäyttely, joka ny ei nii kiinnosta mutta oli kivaa silti : D Käytiin myös kattoo lyhäri "Pimeä maailmankaikkeus", jossa kerrottiin universumista ja sen tutkimattomista osista tms. Tykkäsin ite ainakin siitä (parempi se ainaki varmasti oli kun se mikä ois kertonu yöperhosten seksielämästä. Kyllä, luit oikein.). Harmi kyllä ei päästy kattoo rottakorista, se on Heurekan paras juttu >:

päivän asu





Nää lasit mallinsi 1,5 promillen humalaa. Oli aika hupaisaa kävellä näiden kaa :'D




Sunnuntaina eli ystävänpäivänä Myy järkkäsi Ystävänpäivän Prinsessakutsut! Mulla ei ollu mitään prinsessamaista vaatetta, joten päädyin käyttämään mekkoa minkä ostin sillon joskus enkeli-Petralle :> Myy oli tehnyt hirveesti kaikkea hyvää (makeeta) tarjottavaa, cupcakeja, juustokakkua, skonsseja. Koska koristelut oli vielä vähän kesken kun saavuttiin, päästiin koristelee julisteita : D







Cosplaypuolellakin on tullut edistystä, Yukin cossi on jo valmis~ (koska koko ajan kuvittelin et se on jo tänä VL..) Lauantaille siis tulossa uusi cossi, ja astun askeleen syvemmälle helvettiin nimeltä Lovelive ja cossaan Honokaa ekaa (enkä varmasti vikaa) kertaa. Asussa ei sinäänsä mitään kummempaa ole, ompelin hupparin vain itse, paita on ostettu ja maalasin siihen raidat. Peruukkeja tilasin kaksi, ensimmäisessä oli klipsiponnari enkä ollut siihen tyytyväinen. Se näytti hirveen massiiviselta, ja peruukki oli muutenki takaa liian lyhyt. Päädyin siis tilaamaan pitkän oranssin peruukin, ja ylimääräisesta leikatusta kuidusta tein ponnarin. Tosin tämän jälkeen huomasin että Hontsulla onkin letillä hiukset tässä versiossa >_< paskatreffikuvatonpaskat. Päädyin sitten käyttämään tätä Honokan normihiustyyliä kun peruukki oli jo liian lyhyt letille.





meikkitestailua
Teipit päästi vähän läpi ja raidat ei oo ihan tasasia :< Myös hupparin merkin maalaus (joka nyt ei näy missää kuvassa) ei menny iha nappii, siitä tuli aika paksu, ja vasta jälkeenpäin sain tietää et siinä ois pitäny olla pyöreet korvat niinku hupparis, eikä kissankorvat niinku mä tein... edelleen, paskatreffikuvatonpaskat. Sitä merkkiä ei näy yhtään, ja vasta ku katottii ebaysta noita huppareita mallina, ni tajuttii porukal et niis kolmel on pyöreet korvat huppareis ja merkeis, kolmel kissankorvat ja kolmella ne merkit on hihoissa. Ehkä katon jos saisin korvat maalattua uusiks, mut en tiä uskallanko. Paitaa vois kans vielä ehkä lyhentää vähän. Muuten oon tyytyväinen asuun!
Yukiconin suunnitelmat tulee näyttämään siis tältä:
Toi on muuten ainoo kuva mikä Honokan tosta asusta löytyy. Nää nyt tosta sit jotain
Sunnuntaina uusiokäytän Ty Leetä tosiaan, kun meillä on uusinta meijän ryhmästä :> myös Honoka on osa ryhmää!
Samalla kun Honokan peruukkia laittelin innostuin samoilla sotkuilla viimein leikkaamaan peruukin eräälle toiselle hahmolle. Tukka on ootellu laatikossa jo pari vuotta. Kyseessä on Hataraku no Maou-saman Lucifer/Urushihara. Perukki oli alunperin pitkä kiharallinen, mutta alkuperäisestä ei nyt ole kuvaa kuin jossain instan/blogin syövereissä vuodelta 2014. Leikkasin ensin lyhyeksi ja sitten suoristin ja leikkasin. Hiusten malli ei ole ihan helpoin mutta onnistuin mielestäni ihan hyvin :>
Meinaan tänä vuonna viimein tehdä tuon cossin, ihan oikeesti! Joko Popculttiin, Tampere Kupliiseen tai Cosvisioniin, riippuu mihin järjestykseen nyt näiden mun suunnitelmien kaa päädyn kun en osaa päättää.





Eipä tällä kertaa muuta!

Tsau!

English: I started new job, visited Heureka science center and went to Princess party on Valentine's Day :) Also I finished my cosplay to Yukicon, which is Honoka from LoveLive, and gonna re use Ty Lee for Sunday. Here is wig for one of my this year's cosplay plan which is Lucifer/Urushihara from Hataraku no Maou-sama.