kansikuva

kansikuva

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

WIP: Attack on Cosplay

Tälläinen pikapika wippi ennen kun pitää kouluun kiirutaa. Eikä nimi ollut vain pun cossattavaan sarjaan, vaan viimeiset pari päivää on ollut juuri sitä itseään!
Petra on valmistumassa hyvää vauhtia. Enää tarvitsee takkiin ommella hihat, joka tapahtuu perjantaina kun pääsen taas veljen kämpille ompelemaan, ja tehdä viitta joka varmaan tapahtuu huomenna.

Ihan sellaisia kankaita en löytänyt mitä halusin. Takki kumminkin on loppujen lopuksi ihan hyvän värinen. Remmeihin olisin halunnut ruskeaa nahkaa, mutta koska en mistään löytänyt, oli pakko ottaa mustaa.
 

Vuori ja nätti muotolaskos, joka tosin meni väärälle puolelle ensin..

Hauskaa ku liiman kuivumisen kattelu
Merkit maalasin valkoselle tehkonahalle. Tein monenlaisia testejä, liimaa pohjalle ja ilman, veteen sekoitettuja värejä, lakkaa päälle. Loppujen lopuksi päädyin vetämään kerroksen erikeepperiä pohjalle, ja vielä lopuksi maalin kuivuttua päälle. Toivon että kestävät eivätkä halkeile ;^;Sitten niihin murheenkryyneihin... Näiden remmien kanssa tappelin pari päivää. Olin saanut ne jo ihan hyvin tehtyä, mutta sitten olikin tullut virheitä ja piti purkaa melkein kokonaan. Pariin otteeseen meinasin menettää hermoni ja itku tulla kun ei meinannut onnistua, mutta sitten iskän avustuksella saatiin nämä oikein kasaan, ja tälläiset niistä tuli. Alaselästä taitaa pari remmiä puuttua..? Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen :)

Lisäksi vähän testailin meikkejä. Minä. Joka en ole kohta 22 vuoteen meikannut! Harjoittelua vielä tarvitaan, mutta jos nyt jotain osaisin tehdä että näyttää naama vähän nätimmältä. Eniten totuttelua tarviin ehkä siinä että osaan kattoa itteäni meikit naamassa :'DD

lol lol

Mutta se siitä tälläkertaa, ciao!

2 kommenttia:

  1. Oh, ihanaa nähdä, että joku tekee tämän itse merkeistä lähtien, bravo! Toistaiseksi olen aina joutunut pettymään kun olen nähnyt hienon cossin tästä sarjasta, puku on ollut ostettu. (ei sinällään, että se minua enempää haittaisi, minusta vain on hienoa, että ihmiset näkee vaivaa ja harrastaa käsitöitä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos! :D kovasti noissa remmeissä kirosin et miksen vaa ostanu näitä, mutta oon ihan ilonen loppujen lopuks että tein. plus ei olis ollu aikaa tilata, koska aloin väsää tätä kaks viikkoo sitte.. nytki vielä jännään ehtiikö peruukki ja kengät tulla ;^;

      Poista