kansikuva

kansikuva

perjantai 3. kesäkuuta 2016

Photoshoot: Honoka


(koska on hahmoja joille keksin kivoja photos-otsikoita, ja sit niit toisia)
Tossa muutama viikko PC järkkäsi photoshootin Helsingissä Kaisaniemen kasvitieteellisellä puutarhalla. Otin tietty tilaisuudesta kiinni ja menin mukaan! Ongelmaa tuotti vaan kun en millään meinannut keksiä ketä cossaisin, kun Cosvisionkin oli juuri takana : D Lopulta kamppailu oli Elyonin, Oliverin ja Honokan välillä, ja päädyin Honokaan koska kahdessa muussa olisin kuollu kuumuuteen x__x plus Honkista on noista kolmesta vähiten kuvia. Ja idolitytyt nyt sopii mihin taustaan tahansa!

(because there are characters to whom I get good photoshoot titles, and the other characters)
A couple of weeks back our local cosplay community arranged a photoshoot to Kaisaniemi botanical garden in Helsinki. I of course took the chance and went along! My only promblem was that I couldn't decide who to cosplay as I had just been to Cosvision too : D In the end the battle was between Elyon, Oliver and Honoka, and I took Honoka becaus I would have died due the heat in other two x__x plus out of those I had least photos of Honk. And idol girls fit in every scenery!

Photographer: mviolet
This wasn't even derping photo! I told I wanted these kinds of pictures because Honoka is clumsy :D


Chiruka borrowed her soap bubbles~

Shoottiaamu ei nyt menny ihan niinku Strömsössä, olin vanhemmillani yötä ja ensin tajusin että olin unohtanut ottaa peruukkisukan. Noh, ehdin onneksi käydä hakemassa sen kun mulla oli auto käytössä. Sitten kun käppäilin Kaisaniemeen rauttikselta tajusin että noh, olin myös unohtanut ne asuun kuuluvat pinssin ja tähdet.. Onneksi ne on pieniä yksityiskohtia ja homma ei ny kuollu siihen, mutta kyllähän se vähän harmitti, se pinssiki on niin kiva.
Honokaa on kyl kiva cossia, ku se on tollane hölmö ilopilleri (niinku, no, puolet mun cossihahmoista) : D toivottavasti saan tehtyä muitaki asuja sille! Seuraavaks läpälöpö-listalla on kyllä (ehkä) toinen hahmo (#idolihelvetti on hyvä helvetti)

The morning of the shoot didn't go by the script, I was staying over my parents' place and first I noticed I had forgotten to pack a wig cap. Well, luckily I had time to go get it as I had a car to use. Then when I was walking to Kaisaniemi from train station I noticed I had also forgotten the pin and the stars that belong to the costume.. They were small things, sure, and it wasn't a world's end, but I was a bit sad still tho, the pin is so nice too.
It's so nice to cosplay Honoka as she's so dummy and happy-go-lucky (like, well, half of the characters I cosplay) : D I hope I gt to make more costumes for her! Next on my Lovelive list there is (maybe) another character though (#idolhell is a good hell)

Whole bunch of lovely peeps! <3 Everyone from the shoot (?) besides mviolet who took
Pari derppakuvaa!

A couple of derps!soap bubbles are serious business


I don't even--
Aijuu, en varmaan jaksa Desun suunnitelmista jaksa tehä erillistä päivitystä, ne näkyy tästä!

Oh yeah, I probably won't do separate post of Desucon's plans, you can see then here!

Tsau! o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti