kansikuva

kansikuva

tiistai 10. huhtikuuta 2018

Tampere Kuplii 2018

Heipsan!

Meinasin unohtaa että tästäkin pitäis jotain kirjottaa! Tai siis teksti on ollu valmis jo ainaki viikon ja kuviakin oon saanu, mutta julkasu vaan on unohtunu :'D
 Mutta Tampereella kuplittiin jälleen kerran! Lähdin reissuun vähän silleen vahingossa kun sattuikin olemaan vapaa viikonloppu. Puvuiksi viikonlopulle valikoitui Deku Boku no Hero Academiasta ja toiselle päivälle tehtiin Megun kanssa ylläricosseina Kagamine Rin ja Len Magnet-biisin versioilla (true Sipsimagent cossit)!
Tästä tulee aika lyhyt ja kuvapainotteinen postaus, koska kerrottavaa ei sinäänsä hirveesti ole, kun coni meni edustuspöytäillessä, shottiessa ja vaan hengaillessa.

Koska nää cossit tuli sen verta viime tipassa, oli vähän kiikunkaakun ehtiikö esim Dekun kengät ja Lenin peruukki tulla. No, eivät ehtineet. Kengät sain onneksi lainaan Shessolta (majoituin hänen, Rinin ja Kagun luona) ja peruukin ostin Annalta, kiitos molemmat!!! Omat kengäthän tuli tietty maanantaina conin jälkeen :---D


Meidän Tukirinki kokoontu ekaa kertaa täydellä kokoonpanolla!<3

Lauantaiaamuna aloitin conipäivän istuskelemassa meidän Valitut Lapset-näytelmän edustuspöydällä pari tuntia. Pöydällä kävi jonkin verran porukkaa onneksi! Meillä oli siellä pääsiäisen kunniaksi kalastuspeli josta pysyti voittamaan suklaamunia. Oli oikein mukavaa istuskella siinä, en ole vielä tähän mennessä kertaakaan päässyt pöytäilemään.
Pöydältä siirryin kaverien kanssa jonottamaan kisoja varten. Kisoissa oli ihan hyvä taso, harmi että esityskisassa oli vain kolme porukkaa :( Tykkäsin erityisesti Nanbaka-esityksestä!!

Kuvat: ekat neljä Megu, loput Rin (jälkimmäiset editoin itse)
Uraraka: Densu
Todoroki: Shesso
Bakugo: Eraser Head







Kisojen jälkeen taidettiin vähän kuvata meidän Bnha-ryhmän kanssa, ja lisäksi Megu shootti vielä erikseen meikän ja Densun cosseja. Shoottailun jälkeen kävin ostamassa Burger Kingistä ruokaa ja tulin takasin conipaikalle syömään. Pian kello alkoikin tulla 18 jolloin coni sulkeutui. Koska meitä oli majotusporukassa aika paljon ja vain yksi auto jouduttiin menemään kahdessa erässä. Jäin itse jälkimmäiseen ja odotettiin hetki rautatieasemalla kyydin saapumista. Päädyttiin katsomaan Näin koulutat lohikäärmeesi Netflixistä. Huvittavaa tässä on se, että oon ollu pari viikkoa hirveessä loharikuopassa kun oon kattonu näihin elokuviin perustuvaa Race to The Edge sarjaa ja rakastuin siihen täysin, mutta vannon etten mä ollu ees syypää leffavalintaan! xD Hyvä kuoppa tämä, kerranki mulla on esim. ficcejä mun OTPsta enemmän ku kaks!!

Lauantain ryhmä!

Majoituksessa oli KOIRA <3
Sunnuntai-aamuna hankaluuksia toi se etten ollu kertaakaan päässyt kokeilemaan Lenin meikkiä, koska sain peruukin tosiaan vasta conia edeltävänä torstai-iltana ja modasinkin sen vasta majoituksessa perjantaina. Onnistuin kuitenkin ihan hyvin mielestäni!


Saavuttiin conipaikalle ja käytiin Megun kanssa kiertämässä myyntipöydät ennen mun pöytäilyvuoroa. Vuoro oli tänään vaan tunnin, ja sen jälkeen shootittiin. Tämä olikin niitä harvoja hetkiä viikonloppuna kun koko squad kerkes olemaan yhdessä :'D Oli jännää cossia vaihteeks näin päin et mä cossasin poikaa ja Megu tyttöä. Vähän mietittiin etukäteen että mitä shootista tulee mutta meni yllättävän hyvin. Kuvailujen jälkeen istuskeltiin hengaamassa ja juttelemassa varmaan pari tuntia. Päätettiin vielä käydä pyörimässä hetken aikaa. käytiin kiertämässä conipaikkaa ja jubailtiin kavereille, kunnes ihmiset pikkuhiljaa alkoivat tehdä lähtöä. Kävin itsekin vaihtamassa cossia pois ennen kun paineltiin Iitun kanssa bussiasemalle.

Kuvat: Pixeffect
Rin: Megu






Kuplii oli jälleen ihan ok hengailucon. Oli hyvää seuraa jonka takia oli mukavaa! Ei sinäänsä muuten tapahtuma mulle oikeen mitään tarjoa, en ees voinu Traconin lippua ostaa koska tuolla ei myyty yhdenpäivän lippuja kun pääsen vain lauantaiksi. Pitää toivoa että saan sitten nettimyynnistä.
Huhtikuussa on, onneksi, pieni conitauko, ja seuraava tapahtuma mulla on Popcult Day, jossa olen pitämässä muutaman muun kanssa ohjelmaa ATLAsta! Oon lisäks alotellu paria uutta cossiaki, niistä lisää myöhemmin!



Tsau! o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti