kansikuva

kansikuva

tiistai 2. lokakuuta 2018

Japani-seikkailu osa 1

Heips!
Blogailu on vähän jäänyt, kun ei ole juurikaan ollut mitään kirjoitettavaa. Näitä oli tarkotus alkaa tehdä jo reissun aikana, mutten ehtinyt. Traconistakin on vielä pikkunen postaus tulossa, jahka saan kuvia :>
Reissasin tuossa syyskuussa Japaniin yhdessä ystäväni Minnan kanssa. Vietettiin siellä kolme viikkoa, kaksi Tokiossa ja yksi puoliksi Kiotossa ja Osakassa. Paljon ehdittiin nähdä, mutta paljon jäi näkemättäkin. Vlogattiin meidän matka, ja linkkailen nekin tähän mukaan, mutta halusin vielä tänne ihan kirjotellakin matkasta ja saan jaettua vähän lisää kuvia tätä kautta.
Meillä oli Finskiltä suorat lennot, ja lento kesti n. 9,5 h. Oltiin Naritan kentällä joskus ysiltä aamulla paikallista aikaa, ja tovi meni siellä pyöriessä kun etsittiin postitoimistoa, mistä saatiin meidän kannettava wifi, sekä JR:n toimistoa Japan Rail-passien noutoa varten ja automaatteja junakortin saamiseksi Minnalle (mulla oli vielä edelliseltä reissulta pasmo-kortti tallessa). Vähän päälle tunnin junamatkan jälkeen päästiin lopulta Uenoon, jossa tapettiin aikaa sinne kolmeen että päästiin meijän aribnb:hn, joka sijaitsi Uguisudanissa, Uenon lähellä. Ei saatu matkalaukkuja minnekkään säilöön, niin ei viitsitty sen enempää lähteä kiertämään, joten pikaisen lounaan jälkeen hengailtiin Uenon puistossa.
Huilittiin kämpille päästyämme hetki, ja sitten lähdetiin kiertämään Akihabaraa. Päädyttiin pakenemaan sadetta pöllökahvilaan.


Se kovin iso kone oli










Miksei Suomesta voi saada kakkupaloja lähikaupasta (ja jos saakin isommista ni ne on törky kalliita)

Seuraavana päivänä suunnattiin katsastamaan Shinjuku ja Harajuku. Shinjukussa ei meille tuntunut sinäänsä olevan pahemmin mitään, joten siirryttiin seuraavalle alueelle aika piakkoin. Löydettiin asemalta pieni leipomo ja paikallinen "Stokkan herkku" joista tuli napattua kasa herkkuja mukaan, ja mentiin Harajukun lähellä olevaan Yoyogi-puistoon niitä maistelemaan. Kierreltiin vähän muutenkin puistoa, ja sieltä löytyi myös temppeli. Harajukussa maisteltiin mm. kreppejä ja kierreltiin kauppoja.
Illalla kävästiin vielä Minnan kaverin Ashin kanssa syömässä yakinikua.













Ihan pari ihmistä usko jo

Taidettiin koluta suurin osa Tokion Disney-kaupoista xD








Seuraavassa osassa vuorossa DisneySea!
Tsau!

2 kommenttia:

  1. Meijän lennot tais olla jotain 900 paikkeilla (oli vähän halvemmat alunperin mut otettiin peruutusturvat yms). Ulkona syöminen on Japanissa aika halpaa mun mielestä, ja muutenki suht halpaa siellä (paitsi yleensä vaatteet koska nää panostaa muotiin nii paljon :'D)

    VastaaPoista
  2. It’s laborious to search out educated people on this subject, however you sound like you realize what you’re speaking about! Thanks best online casinos

    VastaaPoista