kansikuva

kansikuva

tiistai 21. tammikuuta 2014

Yukkkiiii!!

(ugh, tein oikeasti Mirai Nikki viittauksen, oh god häpeän)
Yukicon oli ja meni, ja 2014 conikausi on saatu avattua. Iskipä juuri hirveä lagi, enkä nyt oikein tiedä, mistä alottaa
Hämmentelen vieläkin sitä, että coni järjestettiin omassa kotikaupungissani. No okei, Ropeconkin on Espoossa ja melkein myös Tapiolassa, mutta se on eri asia. Ei tarvinnut pakata sen kummempia, pääsin iskän kyydillä ja matkaan meni se 10 min. Aluksi ajattelin mennä bussilla, mutta koska halusin pistää cossit päälle jo kotona mutten halunnut seistä hame päällä pysäkillä kylmässä, lupailin että tulen sitten illalla julkisilla jos aamulla heittävät conipaikalle. Noh, eihän se nyt ihan mennyt according to keikaku, ainoa kerta kun käytin viikonloppuna bussia oli sunnuntaina kun lähdin kotiin :'D

Lauantai

Saavuin conipaikalle siinä vähän puoli yhdentoista jälkeen. En oikeastaan edes pahemmin tiennyt, ketä oli tulossa, ja kaiken kukkuraksi olin iloisesti onnistunut unohtamaan kännykkäni kotiin. Eikun siis vaan harhailemaan ja etsimään!
Heti sisään tultuani onneksi törmäsin Ashuun upeassa Thorin cossissaan, ja siitä sitten narikanetsintämatkalla Kibiin. Narikan löytymisen jälkeen pyörähdin myyntipöydillä toteamassa, että täällä on ihan hirveästi plusheja! <3
Tämä on ehdottomasti lempparini! Behold the punanenä, koska oltiin just tultu ulkoa kattomasta luistelua.
 Päädyin kuuntelemaan "Shippaus"-luentoa, vaikka se olikin alkanut jo about puolituntia sitten. Ihan peruskiva luento, aika paljon samoja mielipiteitä kuin itselläkin shippauksesta. Sieltä löytyi Lohen sisarukset, joiden matkaan lyöttäydyin kuuntelemaan "Pahuuden kasvot"-luentoa. Tämäkin ihan mielenkiintoinen, tosin luennoitsija puhui pelkästään niistä "nättipoikapahiksista", ja ne rumemmat yksilöt jäi sivuun. Mutta ihan hyviä pointteja, joita en itse ollut huomannut. 
Sieltä tie vei Subwayhyn ruokailemaan (oli muuten eka kertani subissa!), ja tänä aikana onneksi sain kännykkäni taas haltuuni, kun vanhempani kävivät tuomassa sen matkalla serkkuni luo. Sen jälkeen ohjelma, jota ehkä odotin eniten, nimittäin Attack on Titan-taitoluistelunäytös. Okei, myönnän että ehkä aluksi kun tästä kuulin, että siellä oikeasti olisi tyyliin koko päähenkilöposse, mutta joo, meni se näinkin :'D Ensi vuonna sitten! Krista luisteli tosi hyvin. Näytöksiä oli siis kumpanakin päivänä, kävin itse katsomassa lauantain, video ilmeisesti on sunnuntailta jolloin veti vielä paremmin. Olen joskus pentuna harrastanut luistelua (ehkä sen kuukauden verran max...), siitä tosin on ehkä semmoiset 15 vuotta vähintään (huh, tulipa vanha olo!),  ja vaikka vieläkin kyllä tykkään luistella, tulee sitä tehtyä tosi harvoin. Tuli tuosta hirveä fiilis päästä luistelemaan! Itse asiassa oli jo ennen Yukia suunnittelilla, että olisi Gousta kiva ehkä saada luistelukuvia, mutten sitten viitsinyt maksaa parin kuvan takia. Ehkä joskus, jos Kilon koululla jopa sattuu olemaan jäät. 
Frostissä pitää ottaa parempi muskeli-ihkutuskuva :'D tajusin muuten vasta kun olin rustannut tuon että tuossa ylhäällä on myös joku uintikuva.
Tässä vaiheessa Rewekin saapui paikalle, ja eksyimme kuivailemaan meikäläistä. Koska koulupukucossi, hihkuin ilosta kun Tapiolan kirjasto oli conirakennuksessa. Hetken saimme etsiskellä tyhjää koloa jossa olisi ollut pöytä ja tuoli, mutta onneksi se löytyi, eikä vieressä oleva nukkemiitti onneksi häirinnyt. Saatiin kivoja kuvia. Olin ottanut viime vuotisen Japanin kurssin kirjani mukaan "propiksi". Tarkoitus oli myös tehdä jonkinlainen "training menu", mutta se unohtui tällä kertaa. Frostiin sitten!
Tämän jälkeen siirryimme pääsaliin katselemaan cosplaykisaa. Vaikka kisaajia olikin vähän, ilmeisesti peruutuksien vuoksi, lavalle päässeet olivat kaikki upeita! Kaikki sijoittuneet ansaitsivat palkintonsa (en enää edes muista ketä siellä sijoittui, paitsi Mourun...). Taidekujallakin tuli pyörähdettyä, ja löysin kaksi suloista Nagisa-tarraa <3 Myyntipöydiltä tarttui mukaan Piplup-plushie. Maksoi ehkä elämän (no ei ihan..), mutta se oli niin hurjan söpö että oli pakko ;o; oli kuulemma vaivalla ja tuurilla saatu Jaappaniasta.
I did not get my swimmer boyz, so I had to get myself a water pokémon!
Ragesin  Free!cossaajien vähäisyyttä, ajattelin, että kyllähän mulla ny uimapoikia riittää. Vaan eipä riittänyt! Paikalla oli kaksi Nagisaa, toinen Gou, ehkä yksi Rei ja Nitori. Nagisat olivat liian nopeita ja katosivat ennen kuin ehdin edes reagoida, Reistä en ollut varma niin en uskaltanut mennä lähelle, Gou oli klooni. Olin jo luopunut toivosta saada yhtään yhdeiskuvia, ja olimme jo lähdossä conipaikalta (olin jo villasukatkin jalkaan laittanut) kun viimein tuo aivan täydellinen ja suloisuus-Nitori tassutteli vastaan. Uguu, sainpahan yhteiskuvan jonkun kanssa <3 Vaikka edelleenkin harmittelen, ettei ollut oniichania ;^; (ps. funny fact: lisäsin Gou-kuvan World Cosplayhin, ja seuraava kuva mikä saitille lisättiin, oli Rin. SATTUMAAKO?! :'DDD).


Houkutti jäädä kuuntelemaan Kill la Kill-luentoa, muttei sittenkään houkuttanut jäädä pariksi tunniksi enää pyörimään conipaikalle kun kaikki kaverit oli jo lähössä. Minäkin siis valuin kotiin syömään ja katsomaan Putousta.
No moar plz *headdesk* Ehkä paras kuva musta ikinä.

Sunnuntai


Eksyin paikalle taas paikalle siinä kymmenen maissa ja löysin Kibin jälleen käsiini. Pyörähdettiin taidekujalla, ja päädyttiin sitten Beyblade-pisteelle hyrräilemään. Dissaan Metal Fightia, mutta olihan tuo ihan kivaa :'D L-Dragolla pieksin Kibin ihan hyvin. Neenee ehkä halveksii mua jos kuulee tästä...
Menimme katsomaan ystävämme Dinon luentoa tämän viime kesäisestä Japanin-matkasta. Sain paljon hyviä tipsejä ensi kesää varten! Varmistin myös samalla Frostbite-majoitukseni. Kiitos, Dino <3
Koska viikonlopun teema oli selkeästi Pokémon. (Eevee kuuluu ikävä kyllä Rewelle)
Sen jälkeen katsomaan esityskilpailua, joka ei ollut esityskilpailu vaan nettipukukisa. Hienoja asuja täälläkin :) Ponyooooo <3 Tämän jälkeen kuvailtiin taas vähäsen. Ei vieläkään ulkoilma houkuttanut, joten löydettiin tyhjä kolo kolmannesta kerroksesta muutamien muiden kuvattavien seasta.
Muuta kummempaa ei tainnut sunnuntaina olla. Eihän? Ei voi enää muistaa. Ostin Traconin rannekkeen ja Free!-pinssin.
*insertoi pyhä musiikki tähän*
Tämä tässä ompi puska
Yleisesti

Yleisesti ottaen Yuksucon oli kiva con. Oli mukava nähdä ihmisiä. Kibin kanssa oli hauskaa hehkuttaa Freetä :'D Sain jopa tällä kertaa otettua kokonaiset kaksi (KAKSI!!!) kuvaa cossaajista. Vau, edistyn pikku hiljaa. Nämä olivat UtaPri- ja SnK-posseista. 
Kibi sai tuliaiseksi Japanista Free!-mukin. Forever jealous.
Tiloista on jo moni sanonut, mutta sanompa vielä minäkin. Kulttuurikeskus oli tuon kokoiselle conille ihan hyvä, mutta paljoa ei ole kasvuvaraa. Luentosalit olivat pieniä ja aika mutkan takana, eikä niitä ollut montaa. Kirjasto kumminkin oli mukava lisä.
Peruutuksia oli ikävän paljon, vaikkeivät ne omaan coniin juuri vaikuttaneet, muuten kun tuo esityskisa, mutta nettipukukisa oli hyvä pelastus. Toki sairastumisille ei voi mitään eikä niitä voi ennustaa. Kuulutukset välillä kyllä häiritsivät, kun tulivat kesken ohjelmien, eikä ihan vain pari kertaa. Dinon luennon aikana taisi tulla ainakin neljä! Yuki the kuulutuscon.
Yukiconilla on kyllä ehkä suloisin maskotti. Yuki the suloisuuscon.

Coniostokset
Kuten näkyy, Elyonin kuvia en ole vielä saanut kuosiin, mutta Goun suurimmaksi osaksi. Niitä tiputtelen World Cosplayhyn ja Devaan.

Yhden pienen neuvon/viisauden/mikä lie haluisin antaa: Kun olette talviconissa, ja menette ulos, olkaa kilttejä ja pistäkää vaatteet päälle! Kauhulla katsoin niitä jotka shortseissä ja topeissa (mm. yksi Voca-Rin) kipittivät ulkona, ja joku joka tuli ulkoa paljain jaloin! Siellä oli herran jestas -15 pakkasta ainaki! Itseäni palelsi vaikka oli vaatetta päällä, palelsi tuplasti kun näitä ihmisä katoin. Vaikka kuinka haluaa olla uskollinen cossille ja cosplay ilman tuskaa on teeskentelyä, ei sitä silti tarvitse itselleen hankkia keuhkokuumetta. Valitkaa cossit sään/vuodenajan mukaan (ja itsehän ragesin missä mun uimapojat on, ignore!) Järki käteen, hoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti