kansikuva

kansikuva

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Photoshoot: Titaanilinnoitus

Jos nyt viimeinkin niitä Krista-kuvia tässä samalla kun katselen Vihan Liekkejä ja odotan että juustokakku hyytyy (no siinä nyt kestää vähän kauemmin kun tässä). Lisää en ole vielä saanut, mutten jaksa odottaa, joten :'D
Oltiin tosiaan Suomenlinnassa photoshoottaamassa. Oltiin siinä puol kahen aikaan satamassa. Lautta oli hämmentävän täynnä o_O enimmäkseen ulkomaalaisia ilmeisesti, mutta silti! Oletin ettei tähän vuoden aikaan siellä olisi ketään.
Noh, paikkahan oli ihan täydellinen SnK-shootille. Jos ei lasketa tuulta. Siis joo, tiedän että Suokissa tuulee aina mantereen tuuli kertaa yli 9000, mutta en jotenkin odottanut ihan tuota. Tuntui että tukka lähtää päästä, niin peruukki kuin oikeakin, ja välillä tuuli tarrasi niin kovaa että itsekin meinasi lentää mukana :'D En nyt omista näitä hienoja kuvia mitä tästä syntyi, teen sitten joskus oman postauksen.
Osa kuvista on muokattu, osa ei.






Pitäisi varmaan lyhentää kauluspaidan hihat/muistaa kääriä ne joskus.
Päivän teema oli selkeesti seiniin nojailu. Ei ihme että selkämerkki vähän kärsi..

 Siinä oli pari esimerkkiä missä tuuli oli hyvä juttu. Jälkimmäinen on ehdottomia lemppareitani koko shootista, tai ainakin tämän hetkisistä kuvista!

Sitten yksilö missä tuuli ei tehnyt kuvasta niin eeppistä...

"Voin vakuuttaa, että se vaikutti uhkaavalta. Se otti Instagram-kuvia, huulet töröllään. Näin" - Rimpun NCC-juonto
Ainoa tuulettomampi paikka oli tuo Kuninkaanportti, joka näkyy ekassa ja vikassa kuvassa. Sinne kun löydettiin, siellä ei ollut ketään, mutta Ainon säätäessä kameraa ja minun korjatessa remmejä yhtäkkiä sinne pamahti hirveä lössi porukkaa. Ei sillä, saatiin siellä kyllä kivasti kivoja kuvia silti~

Mietin kovasti ottaisinko Kristan Cosvisioniin Mathildan kaveriksi. Hakuryukin houkuttaisi. Tai Elyon. ÄÄÄÄ en osaa päättää.
Yritän myös etsiä Mathildalle pinkkejä piilareita, mutten yhtään tiedä millaiset olis hyvät. ÄÄÄÄ hjälp!
Piilareista puheenollen, oli torstaina optiikon jälkitarkistus, ja pääsin siis hengailemaan ekaa kertaa linssit päässä pidemmän aikaa. Eikä niiden laittamisessa mennyt kuin tunti. Noh, eiköhän sen opi.

Valo on perseestä alemmassa, mutta näkee kumminkin eron. Ylhäällä siis piilarit, alhaalla omat simmut.


















No ei sitä tästä niin hyvin erota
Sain myös VIIMEINKIN SnK-saappaani tällä viikolla. Ne on aika AWESOMEEE~ Voisin käyttää niitä vaikka joka päivä. Jos ei vain olisi loskaa ja märkää.
Tosi ihanat <3
Siinä kaikki tällä erää. Tsau! o/

PS. Lopuksi vielä jotain hämmentävää mitä löysin DAsta
Have some swimmer-bananas

4 kommenttia:

  1. Ooh tuo kuvauspaikka on aivan loistava SnK cosseille, kumpa itsekkin joskus pääsis jonnekkin tollaiseen mestaan. Ja ihania kuvia saitte, huoma että oli näköjään tuulista ö3ö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli! ^w^ kannattaa yrittää, kyllähä näitä linnoja suomessa on, mut suokki on siitä kiva ku on ilmanen :3
      Kiitos! Joo, tuuli tosiaan LIEVÄSTI vaikeutti asioita, jossain kohdassa vaan luovutin ja vedin tukan pinneillä sivuun :'D Hyvä kun ei tuuli mukana vienyt!

      Poista
  2. Suomenlinna näyttää niin buenolta photoshooteille! Hienoja kuvia ja tiedän kyllä tunteen ku tuuli joskus tekee kuvasta upean ja joskus sulla on semmoinen epämääräinen peruukki-meduussa päässä. XD Been there done that. Se on niin tuurista kii jos kamera nappaa just kuvan sillä oikealla sekunnilla ku se näyttää hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "peruukki-meduusa" ihana sana XD Jep, onneks kuvaaja otti paljolti sarjatulella kuvia nii pitäis siellä niitä onnistuneitaki olla :'D

      Poista