kansikuva

kansikuva

torstai 10. huhtikuuta 2014

Piilareita ja päätöksiä

Heissuli vaan!

Vaikka äänestysta olikin vielä jäljellä, tuossa eilen illalla asiaa pohdiskelin ja päätin semmoisia, että laitan Cosvisioniin toiselle päivälle sittenkin Hakuryun. Syy siksi etten nyt juuri jaksa Kristan merkkien/remmien (tämä on enemmän paikan päällä ongelma) kanssa tapella, plus neidistä on kasa kivoja kuvia, mutta Haksusta vaan ihan pari (tai siis kuvat on kaikki kivoja, mutta vaan pari on semmosta mitä viitin julkasta koska arpi :'D). Enkä muutenkaan tykkää coneihin laittaa cosseja sarjoista joista on paljon muita (koska siinä tulee se oma luonne tielle kun en uskalla käydä pyytelemässä yhteiskuvia jne l'D). Kirstaa suunnittelen shoottaavani kyllä kesällä, kun meillä on mökillä aika otollinen kuvausympäristö, ja Krista tulee kyllä varmasti myöhemmin johonkin muuhun coniin.

Cosvision tulee siis oletettavasti olemaan lauantaina beybladailua ja sunnuntaina mageilua, päivät nyt eivät ole ihan vielä lukkoon löydyt.

Pitää käydä siis Punanaamiossa joku päivä ostamassa arpivahaa ja alkaa treenata arven tekoa taas. Jee pääsen leikkimään kasvoväreillä!! Luultavasti joku päivitys tästä tulee. Tykkään kasvomaalauksesta kyllä, Hopsu-musikaalissa sitä tuli harjoiteltua, samoin viime Haksutin-kerralla. Olen myös ollut pari kertaa vanhan yläasteeni tapahtumissa kasvomaalailemassa ystäväni kanssa, kerran jokavuotisessa Aprilli-riehassa (oltiin jo tässä vaiheessa valmistuttu ko. koulusta) ja kerran ala-asteelaisille suunnatussa halloween-julhassa (siellä oli muuten ihan sika superupee Jack Sparrow-asu. Cosplayer, I suppose.)

Mutta!
Sain eilen Mathildan piilarit, eli tänä aamuna on taas tapeltu niiden kanssa. Ne ovat EOS Dolly Eye Pink-merkkiset. Tulen myös käyttämään niitä Nagisalle, jos vaan saadaan Free!-pojut tehtyä ennen näiden vanhentumista.
Toisen kanssa meni kauemmin saada, toisen sain ihan parilla yrittämällä. Hieman tuntuivat, ja vähän ikäänkuin "näkyivät". En tiedä, kuuluuko se asiaan? :'D en ehkä vaan saanut niitä paikalleen, koska liikkuivat silleen hassusti. Mutta muuten ihan kivat! Täytyy jossain vaiheessa kokeilla pitää pidempään, nyt en ehtinyt.


FBssä kaveri sanoi että näytän pelottavalta. Ai? :'D

Tästä alkaakin sitten armoton piilarikoulu! Cosvisioniin mennessä pitäis jotenkin handlata :D
(funny fact: kummankin hahmon asuihin kuuluu keltanen paita. Sattui olemaan keltanen paita päälle)

Kameran itselaukaisin on kiva!
Mathildan launcheriin en ole sitten edes koskenutkaan vielä :'D käytiin Finnfoamia K-raudassa kattomassa, mutta sitä sain vaan niin isoina levyina ettei viititty ostaa (vaikka ens vuonna Kouhalle sitä tarttenkin). Mutta satuin yksi ilta Espoon Keskustan asemalla törmäämään ystävääni Pörröön, ja häneltä kuulemma liikenee ylimääräistä StyroFoamia, joten saan sitä ilmeisesti pääsiäisen jälkeen. Jee!

Ensi kertaan taas! Tsau o/

2 kommenttia: