kansikuva

kansikuva

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Peruukkeja ja luontokuvia

Varautukaa kuvapläjäykseen.

Koska parempaakaan tekemistä ole yksin kotona ollessa, ajattelimpa tehdä jonkinmoisen peruukki-inventaarion. Kristan photoshootti kuvia saatte vielä vähän aikaa odottaa, kun en jaksa käydä läpi odottelen lisää kuvia.
En näitä pahemmin laitellut kuvia varten, siksi sotkuisuus. Plus kamera veti värit päin honkia.

Johan noita on muutama kertynyt
Hakuryuu ja vammaavat etuhiukset

Mathilda
Hyvin sotkuinen Go
                                     
Max/Boomer/Nagisa
Krista

Elyon
Zeo, jonka otsis pitäisi pestä ja laitaa uusiksi. Ja se on oikeasti turkoosi!!

Hikari + ehkä joskus kaveri saa tästä Meikon
Tämä ei varsinaisesti ole edes cosplay-käytössä. Ostin aikanaan Prätkisten Santulle, mutta ryhmä nyt on vähän jäänyt, ja totesin että tämä on ihan liian punainen.
Tämän omistaa oikeastaan isoveikkani, joka osti tämän Suomi-peruukkilaatuisen karvan kaveriltaan vuonna nakki Marluxialle. Kumpikaan meistä ei ole edes cossinu Marluxiaa! :'DD

Leikkelin tästä Mathildalle lisäkuituja antenneihin, ja säästin koska "hei mä voin vielä pistää tän kasaan ja käyttää sitä!"
Zeon 2.peruukin ylijäämä karvat, jotka myös säästyivät niitävoivielätarvita-kansioon, vaikka ovatkin armoton takkukasa.
 Jos kuvat ovat vähän jännästi, älkää ihmetelkö, bloggerissa niiden siirtely vaan on tuskaa...

Käytiin torstaina Nuuksiossa käppäilemässä iskän, isoveljen ja koiran kanssa. Juha opiskelee erä-oppaaksi, ja sillä on ens viikolla joku näyttö siellä, nii käytiin kävelemässä se reitti läpi. Ilmeisesti pienen mutkan kautta kun maktaa tuli yli 10 km l'D eipä siinä, ihan kivaa oli, paistettiin makkaraa, ja saatiinpahan liikuntaa. Miikulla muutenkin on vähän vikaa lonkissa/polvissa, joten metässä juoksentelu tekee sille hyvää.


Sit tämmössii iha paskoi maisemii

Ja vielä seikkailija-Miiku
 

"On ihan hirrrrveen kivaa!"
Ystäväiseni Neenee oli meillä viikonlopun. Tapamme mukaan katsottiin Beybladea ja paasattiin kuinka tässä sarjassa ei ole mitään järkeä ja kulutettiin paljon sipsejä ja kokista. Kun Beyblade saatiin loppuun (oli vaan joku 12 jaksoo jäljellä tälle kerralle), alettiin maratoonaamaa Shingeki no Kyojinia. Oli tosi hauskaa hihitellä itekseen kun Neenee, joka ei ole lukenut mangaa, yritti arvuutella ketkä on titaaneja :'DD Lisäksi tajusin erinäisiä asioita juurikin ko. hahmoista. Ja naurettiin sille ku Eren ei vaa osaa mitä.

Ja koska webbikameralla on taas niiin kiva leikkiä, tällä kertaa uhriksi joutui Mathilda.
Nojoo, oikeasti ihan tein vähän meikkikokeiluja. Pitäis ostaa joku pinkki meikki kynä jolla sais kulmat värjättyä, mutta oikeeta sävyä ei tunnu löytyvän >: Ostelen piilarit jahka torstaina käyn vielä tarkistuksessa.


Eipä mulla muuta, tälläinen turha tylsyyspäivitys (kun kaikki muut ranttaa ulkonäköpaineista oho) :'D
Tsau! o/

2 kommenttia:

 1. Heipaa, satuin törmäämään tänne ja tuli tossa mieleen, että ite oon huomannut luomivärit toimiviksi myös kulmakarvojen värjäykseen. :D Pinkkiä kulmakynää voi olla tosiaan vähän hankala löytää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, toimisihan ne, oon yrittäny kans ettiä semmosta isoa palettia mis olis erikoisempiaki värejä, olis jopa vähän taloudellisempaa :'D
   Onnistuin itse asiassa anttilasta löytämään, ja se oli vielä semmonen superhyperpinkki :'D

   Poista