kansikuva

kansikuva

Mitä?

Niinkuin nimikin jo sen sanoo, tässä blogissa nähdään COSPLAYTA ja KAKKUJA! :D Koska sitä mun elämäni on.. syön kakkua ja ompelen cosseja.

Aloitin conittamisen 2006 ja cossaamisen 2007. Sanotaanko että vasta 2012 aloin oikeasti innostua cossaamisesta enemmän, ja tein ekat asut ihan itse! Sitä ennen veikan vaimoke on tehnyt niitä, ja auttaa niissä kyllä nykyäänkin. Olen aivan surkea esim. kaavoittamisessa, ja jos ohjetta pitää yhtään soveltaa, menee sormi suuhun. Mutta askel kerrallaan etteenpäi sano mummo lumes!


Mitä olen tähän mennessä cossannut:


Tenten (Naruto)
Tehnyt: Mummi
Käytetty: Animecon 2007
En edes muistanut omistavani kuvia tästä. Hiukset ovat näköjään vielä liian vaaleat tässä. Käytin omaa tukkaa, koska eihän sitä tuolloin vielä mistään peruukeista tiennyt. En edes saanut niitä nutturoille! Ja miksi korvat....?

Larxene (Kingdom Hearts)
Tehnyt: Tiina (veljen tyttöystävä)
Käytetty: Helsingin Kirjamessut 2007, Animecon 2008
Löydettiin isoveikan kanssa DA:sta Organization XIII-ryhmäcosplay, ja liityimme Larxeneksi ja Vexeniksi. Animeconissa oli varsinainen ryhmä. Ei, takin alle ei voinut laittaa minkään muun väristä paitaa kuin oranssia..

Leaf/Green/Blue (Pokémon)
Tehnyt: Tiina
Käytetty: Animecon 2009 ja 2011, Tracon 2010, Ropecon 2009, Pokemon-photoshoot 2009, kaverin synttäriphotoshoot 2010
Huomaa, että Leaf on lempi-cossini, koska sitä on pidetty niin paljon :'D Harmi, että oma tukka on nyt lyhyt ja punainen, en ole vähään aikaan päässyt pokemoneilemaan >: peruukkia en oikein voi hankkia, koska hattu on niin pieni että menee juuri ja juuri ilmankin päähän.


Mariah (Beyblade)
Tehnyt: Itse/ostettu, muokattu
Käytetty: Desucon 2010, Tracon 2010
Voihan Punanaamio ja teidän peruukkinne. Joo. Paita on tehty pääosin itse (Tiina taisi loppujen lopuksi ommella toisen sivusauman ja helman käännöksen). Housut on ostettu ja muokattu, hupparin JOKA JOSTAIN SYYSTÄ EI OLE TÄSSÄ KUVASSA (>.<) omistin entuudestaan. Jos joskus vielä Mariahia cossailen ostan kyllä kunnon peruukin ja keksin jokun rusettitsydeemin joka ei paina 100 kiloa. Ja teen kolmoskauden version....
Pääsinpähän poseemaan Asikaisten kanssa ;^; <3


Kilo (ASEMA Station えきとう)
Tehnyt: Ostettu, muokattu
Käytetty: Desucon 2010
Rewen joku päähänpisto tehdä juna-asemista ihmisiä. Taisi olla jonkinlaista parodiointia Hetalialle l'D Kilosta en omistakaan yksittäiskuvia. Jospa vielä jonain päivänä~ Peruukkini omisti Aino.


Max (Beyblade V-Force/2002)
Tehnyt: Ostettu, muokattu
Käytetty: Desucon 2011 ja 2012, Animecon 2011, Tracon 2013
Max on toinen lempicosseistani. Peruukki ei ehkä ole juuri oikeanlainen, mutta luonnollinen. Unohdan aina Maxin pisamat T^T

Mathilda (Beyblade G-Revolution)
Tehnyt: Ostettu, muokattu
Käytetty: Desucon 2011 ja 2012 (Neenee), Animecon 2011, Cosvision 2014
Cosvisionin jälkeen Mathildakin nousi lempicosseihini, koska viimeinkin sain kivoja kuvia ja uudet antennit :>
Desucon 2012 asua käytti Neenee.
Dino on paras<3
Boomer/Ripa (Tehotytöt)
Tehnyt: Ostettu, muokattu
Käytetty: Tracon 2012
Teharit-ryhmä, jossa loppujen lopuksi oli vain Rähöt, Se, Sneikki ja Artturi :'D Sama peruukki kun Maxilla. Saattoi olla Max mukana toiselle päivälle, en muista. Rähöjä oli kiva cossata, vaikkei kukaan varmaa tunnistanu meitä!


Hikari (Digimon Adventure Zero-02)
Tehnyt: Itse
Käytetty: Desucon 2013
Hikaria olen suunnitellut jo pidempään, nyt sitten tuli tehtyä. Pitää keksiä joku uusi systeemi taakse, nuo klipsit ei oikeen pysyny kiinni.


Zeo (Beyblade V-Force/2002)
Tehnyt: Itse
Käytetty: Desucon 2013
Asu oli kiva, mutta peruukki kamala. Tai ei kamala, painava T^T Pöksyt on vähän liian lyhyet. Mutta envei, Zeo on lempparihahmoni Beybladesta joten pakko oli!


Ren Hakuryu (Magi)
Tehnyt: Itse
Käytetty: Tracon 2013, Cosvision 2014
Olen tosi tyytyväinen tähän asuun :3 Haksutin on oikein mukava cossi, vaikkakin aika kuuma.


Elyon Brown (W.I.T.C.H.)
Tehnyt: kaappicosplay, itse
Käytetty: photoshoot, Yukicon 2014
Ensimmäinen, causual versio, oli kahden päivän varoajalla kaapista napattu :D Varsinainen asu on W.I.T.C.H.in ensimmäisestä extra volumesta Elyonin matkustus-asu. Oikein mukava päällä, ja kiva tehdä : )

Gou Matsuoka (Free!)
Tehnyt: ostovaatteet, itse
Käytetty: Photoshootit, Yukicon 2014, Desucon Frostbite 2014, Desucon 2015
Casual photoshootista en nyt kuvaa jaksa lisäillä, siitä on postaus jossain blogin syövereissä. Koulupuku-versio oli yllättävän mukava. Tein ainoastaan rusetin ja hameen, ekaa kertaa kummatkin. Peruukki oli yllättävän mukava, kun sen sai tarpeeksi tiukasti päähän. Frosbiteen tein Iwatobin uimakerhon kerhoasun (miinus takki), kun paita oli jo valmiina nurkissa ja sopivat housutkin löyty.

Petra Ral (Shingeki no Kyojin)
Tehnyt: itse, ostotettu/muokattu
Käytetty: Desucon Frostbite 2014
Petra oli oikein mukava, vaikka liikkuvuus nahkatakissa olikin vähän suppeaa ja vöitä sai nostella koko ajan. 
Krista Lenz/ Historia Reiss (Shingeki no Kyojin)
Tehnyt: itse, ostettu/muokattu
Käytetty: Photoshootti Suomenlinnassa 2014
Sama asu kun Petralla (ylläri). Peruukki on i-h-a-n-a! Kristailu oli oikein kivaa. Kouha Ren (Magi)
Tehty: itse
Käytetty: Tracon 2014, Yukicon 2015 (kisa), photoshoot

Kouha on ihana hahmo ja halusin heti cossata sitä kun näin sen. Asu onnistui hyvin ja se on ehkä tähän mennessä parhaimpia saavutuksiani :> eniten myös uusia juttuja tuli tässä.Hajime (Hamatora)
Tehnyt: kaappicossi
Käytetty: Yukicon 2015

Hajimea pitäis päästä uusiks cossaamaan! D: Asu on kivan helppo ja mukava. Ja Hajime on baby <3Ty Lee (Avatar The Last Airbender)
Tehnyt; itse
Käytetty: Popcult 2015, Desucon 2015

Uusi lempicossini ihan selkeesti <3 Ty Lee on ihana hahmona ja cossina, asu on päällä mukava ja helppo pukea. Ja tästä ko. kuvasta on tullu lempicossi kuvani~

Aladdin (Magi)
Tehnyt: itse, ostettu
Pidetty: Desucon 2015

Se siitä "en varmana ikinä cossaa Aladdinia!" :'D Allu on ihana ja mukava päällä ja kaikkee. Binditkää ei tuntunu pahalta. Ja mulla on paras Alibaba <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti