kansikuva

kansikuva

tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kevät anime review + Ranta Yukicon plänit


Elikkä taas olisi aika arvostella kevään uudet animut. Kirjottelin näitä aina sitä mukaa kun sarja loppu, joten pitäis olla ollu tuoreessa muistissa vielä (kerranki). Mitä tällä kaudella opimme: Elinan ei ole terveellistä katsoa reverse haarem-sarjoja.

Kamigami no Asobi
Voidaan aloittaa terveellä ragetuksella. Vikan jakson jälkeen tunteet oli kovin sekavat kun en tiennyt pitäiskö itkee vai nauraa vai huutaa. Ei niinku riitä 10 sormea ja varvasta laskemaan kuinka monta kertaa koko sarjan aikana teki mieli hakata päätä seinään. Siis joo, tiiän et reverse haarem-sarjojen idea on se et ollaan happy-happy yhdessä ja tapellaan siitä yhestä pimusta. Mut siis. Ne keksi hienon idean käyttää sarjassa jumalia ja teki niille eeppiset god formit jumalvoimineen. Laitetaan vielä alkuun hieno pätkä jossa näitä näytetään sillen "hei kattokaa tätä me teille annetaan", ja sit JUMALAUTA NE KÄYTTÄÄ NIITÄ 10 MINUUTTIA VIKASSA JAKSOSSA!!!!!!  Siis. Mitä.
Oisin odottanu suuria jumalten välisiä taisteluita yhden ihmistytön takia.  Ja jotenkin se että setä ja veljenpoika havittelee samaa lukiolaistyttöä... ömmm.... Ja muutenkin välillä tuli vähän myötähäpeä noita jumalten esikuvia kohtaan (kuinka moni kuvittelee Haadeksen animu bishieksi?). Sitten vielä se että kaikki action oli pakattu vikaan jaksoon ja lopun eeppinen Final Battle kesti sen 5 minuuttia ja sekin oli aika lame.
Loppujen lopuksi Skandinavia-possesta tuli mielenkiintosimmat hahmot, vaikken niistä hahmoina pahemmin pitäny, koska niillä oli Bladerin takia oikeesti hieno tausta ja tarina ja ilman niitä sarjassa ei olis olli sitäkää vähää järkeä. Ja muutenkin Balderia käytettiin hyvin, vaikka olisin ehkä melkeen tykänny loppuratkasusta jossa se kuolee enemmän, koska se olis tuonu enemmän... emmä tiiä mikä ois oikee sana.. ulottuvuutta? Ois tehny jotain toisin kun ne kaikki muut reverse haarem sarjat. Ja sit se vikan jakson lopputunnarin jälkeinen kohta.... saanko repiä hiukset päästä!? Arvasin että jotain tollasta tapahtuu ja tulee toinen kausi jossa kaikki on taas onnellisesti yhdessä, mut toivoin et ne ei tekis sitä. Jotenkin tuo että eka jätetään ikuiset hyvästit ja uhrataan itsemme ja pelastetaan tämä typy josta me kaikki tykätään, sitten tullaanki sillee "LOL ei me kuoltukkaa!" URGH!!
Jos nyt pari päivää jälkikäteen pystyn jotain järkevääkin tästä sanomaan. Oli Kamigami no Asobi noin yleisesti ihan jees sarja. Tykkäilin esim. Takerusta/Susanoosta. Ja Apollonki oli ihan jees. Ja tottakai sarjassa oli uskomattoman siisti seiyuu-kaarti, ihan vaan sen takia jo oli katsomisen arvoinen! (vaikken ihan jotenkin pysty Levin jälkeen Kamiya Hiroshia näkemään näissä happy happy rooleissa :'D). Ja lopputunnariin saatan olla koukussa. Alkutunnarillekin lämpenin, jotenkin mulla on joku juttu näihin hahmokaartin laulamiin tunnareihin <3
Syy miksen tykänny KgA:n Lokista ja Thorista <3

Isshukan Friends
Helpoin tapa kuvata tätä animea on sanalla sulonen. Piirrustustyyli oli ihana ja pehmeä, hahmot hauskoja, juoni ihan mielenkiintonen näin slice of life sarjaksi. Ei tullut niitä itkukohtauksia! Vähän olisin jotain odottanut enemmän (ompas mulla nyt ollu kovat odotukset kaikesta). Emt, sisäinen shippaajani odotti pariutumista? :'D repesin jotenkin totaalisesti vikassa jaksossa kun Hase temppelillä vaan alko yhtäkkii huutaa ku toine parkuu vieressä. Tykkäsin taas vähän kaikista. Yamagishi oli kyl vähän ärsyttävä...

No Game No Life
NGNL oli ehkä kevään animuista mitä seurasin paras. Kuulin siitä ekan kerran joskus loppuvuodesta, ja se kuulosti mielenkiintoiselta joten jäin innolla odottamaan. Tarina oli hyvin Sword Art Online tyyppinen, tosin tällä kertaa vaan kyseessä oli sisaruspari, ja, no, itselle jäi vähän epäselväks oliks se mesta mihi ne joutu peli vai vaan joku fantasiamaailma? :'D Mutta, ainakaan mun odotukset täytettiin, ja sarja oli oikeesti niin hyvä kun odotin. Värimaailma ja animaatio oli hienoja. Soran ja Shiron suhde oli jotenki tosi sulonen. Kerranki animesisarukset joilla on hyvä suhde. Vaikkakin ne oli ehkä vähän overkill. Mut kumminki.
Ja sarjassa oli mukana ihana Yukari Tamura <3 Tästä ainakin olettaisi tulevan jatkoa, sen verta kesken jäi, eikä silleen "no me nyt lopetetaan tää vaikka manga/novelli jatkuu vielä koska lol". Jään siis taas odottelemaan.

Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi
(myönnän copypastanneeni tuon nimihirviön MALista..)
 E&L oli jotenkin... mitenhän sitä nyt kuvailisi.. Ihan söpö animaatio, mutta hahmot oli ärsyttäviä enimmäksee, etenki toinen nimikkohahmo Escha. Jostain syystä muuten tuossa kuvassa on vaan nämä naishahmot, eikä Logya joka oli, esim, toinen päähenkilö. Tästäkin tuntu puuttuvan jotain, tai niinku odotin jotain enemmän. Sitä actionia mihin oon fantsusarjoissa tottunu? Tässäkin koko sarjan olis voinu tiivistää pariin vikaan jaksoon, kaikki muu oli vähän sellasta "lolleroderppa jeee tehään vähän alkemiaa ja ollaan ilosia". Ja tämä oli taas näitä sarjoja joka loppu, vaikka manga jatkuu vielä (miks ne ei voi ikinä odottaa). Tosin mahdollista että tulis kakkoskausi, kenties?
Logy esitettiin välillä silleen jännästi kun se haikaili sen arpensa minkä lie kanssa jonka se sit lopultaa kerto tulleen jossai onnettomuudessa.. Aattelin et siitä vois tulla joku pahis. Mut ei. Tässä ei ollu ees kunnon pahiksia. Haluan pahiksia fantasiasarjoihini!

Black Bullet
Tämä loppui sittenkin jo nyt nii lisäilempä tämän vielä. Black Bullet lukeutuu kanssa tämän kauden parhaimmistoon, vaikkei sekään aluks vaikuttanu mitenkää erikoiselta. Juoni oli mielenkiintonen, vähän AoT-tyylinen muurien ja örkkien takia, ja samalla tää virus toi siihen jotain Resident Evil tyyppistä mukaan. Aluks pidin Kisaraa ja Enjua ärsyttävinä, mutta lämpenin kummalleki. Lopun käänne oli jännä, ja tästäkin vois olettaa kakkoskautta. Rentaro oli kovis muttei liian overkill. Sain ehkä uuden cossi-idean tästä~

Vielä kesäkaudelle jatkuu mulla Dragon Ball Kai 2014 (joka nyt on jo tuttu tarina). Kesällä on taas muutenki hirveesti kaiken näköstä mielenkiintosta animua ettei aika riitä kaikille ;o; Mutta onneksi tulee FREE! ja Hamatora <3 Ja Sword Art Online ja Sailor Moon. Ehkä tähän vielä pari mahtuu lisäks :'D 

Majailen tällä hetkellä parin päivän ajan veljeni kämpillä Kauniaisissa "talonvahtina" :'D Ranta!Yukicon onpi ens lauantaina. Sinne päätin mennä myös Goulla, mutta tehdä arabiversion. Endingissähän poitsuilla on nämä arabi-kuteet, mutta Goulle ei (vissiin) ole virallista versiota. Oon kerran piirtäny oman version siitä, mutta tällä kertaa tein kumminkin vähän erilaisen asun, ajan puutteen takia ja koska halusin tästä tosi pienen budjetin asun Kouhan takia. (40 euroahan on vähän eikö).

Tein valkoisesta puuvillasta haaremihousut Hakuryun pöksyjen kaavoilla. Huivin sain olikohan se nyt ylppärilahjaksi meijän naapurilta. Ja kun mulla oli ylimääräsiä epämääräsiä softis-paloja joita ei Kouhaan pystyny käyttämään, tein tommosen rannekorun. Yläkulmassa myös Kouhan hatun koristeita.
Sitten koko asu:
 Yläosan ostin Cubuksesta. Taas näitä "normaalisti en tätä päälleni pistäis mutta se sopii cossiin" :'D Ja se oli alennuksessa vaan  6 e l'D tuo punanen on jämä Kouhan sifonkista kun leikkasin herraan tarvittavat palat. En tiedä miten sitä käytän, varmaan pidän repussa piilossa ettei se likaannu XD

Sunnuntain Free!-shootista ei ole vielä kuvia, kun niiden lähettämisessä kestää hetki kun niitä onse.... yli 1000 :'DD Sen sijaan ottakaa tästä herra Samezukan kapteeni

Ei tosiaan siis Mikoshibaa saatu, joten tein pahviversion. Se herätti suurta hupia :D
No ottakaa tästä nyt sitten myös yksi esinäyte


Yhyy kun kaikki oli niin täydellisiä ja ihania ;^; <3 Ja Sea Life oli niin siisti paikka tälle, vaikka välillä olikin vähän huono valo. 
Tsau! o/

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen toi arabi-Goun asu ja jee jee lisää Arabia-Free!:tä. xD Itelläni oli aika samat tunnelmat ton Kamigami no Asobin kanssa, tavallaan kyl tykkäsin siitä (musta toi oli sellainen keskivertoa parempi reverse harem) mut tavallaan se oli vähän huono (varsinkin toi loppu). D: Pitäis itekin vääntää joku postaus noista kevään animeista. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! :> Joo se oli vähä semmone "meh". En ihan tiennyt välillä mitä siitä ajatella :'D

      Poista