kansikuva

kansikuva

tiistai 12. heinäkuuta 2016

Spring Anime 2016Mayoiga
Mayoigaa vaikutti mielenkiintoiselta, ja ylitti odotukset. Sarja oli tosi hyvä ja jännä. Alkuun se oli vähän sekava suuren hahmokaartin takia, mutta kyllä nekin sitten oppi.

Mayoiga seemed interesting and met my expectations. It was good and exciting. First this was a bit confusing thanks to so many characters but I learnt them eventually.

Assasination Classroom 2nd season
E-en minä yhtään itkenyt lopussa, en yhtään!
Vaikka loppuratkaisu oli odotettavissa, se iski silti tunteisiin ja hetken jopa odotin että jos sittenkin olisi vielä toivoa.
AssClassin kakkoskausi oli jälleen kiva jos ei parempikin kuin eka, tykkäsin! Hahmokaarti tuli tutummaksi ja muutenkin juoneen päästiin syvemmälle tässä. Kayanon ja Koro-sensein taustatarinat yllättivät, ja yyy NagiKaya on niin söpö shippi~

I-I didn't cry at all in the end, not at all!
Even though the ending was excpected it still hit my feels and for a moment I thought there was still hope.
AssClass's second season was again good if not better than first one, I liked a lot! The characters become more familiar and we got more into the plot in this one. Kayano and Koro-sensei's backgrounds were surprising and yyy NagiKaya is such a cute ship~

Kiznaiver
Kiznaiveria en aluksi ajatellut kattoa, mutta kun se sitten sai kehuja niin lopulta alotin senkin. Ja hyvä niin, tämäkin oli mielenkiintoinen sarja.

I wasn't first planning on watching this but it got so many compliments I decided to give it a go. Which was good choice as this was really interesting anime too.

Flying Witch
Flying Witch oli ehkä söpöintä ikinä (tai ainaki pitkään aikaan). Tosi hyvä ja lepposa sarja! Mukavaa vaihtelua näille muille suht toiminta painotteisille : D Ja pitkästä aikaa sarja jossa en skipannu openingia juur ikinä, kun seki oli nii sulonen.

Flying Witch was maybe the cutest thing ever (or at least for a looong time), Very good and relaxing anime! Nice change for the other very action packed shows in this lis : D and for a first time in long time I did not skip the opening almost ever as it was also so sweet.

Seisen Cerberus: Ryuukoku no Fatalités
Tämä taas oli sarja, josta olisin halunnu tykätä enemmän. Ei se huono ollu, ihan kivaa perus fantsua, mutta jokin siinä ei vaan iskeny? En oikeen pahemmin ees tykästyny kehenkää hahmoon. Kyllä tän ny katto, mut ei noussu kyllä kovin korkeelle mun suosikkilistoilla. Niitä sarjoja joista olisisn luultavasti tykänny enemmän jos ei olis ollu viikon taukoja.

This was an anime I wanted to like more than I did. It wasn't bad, it was okay, standard fantasy show, but something just didn't hit for me? I didn't even really like many characters. It was watchable but didn't get far in my favorite list. One of those ones I'd probably had liked more if I had watched it without one week gaps.

High School Fleet
Tästäki mulla on vähän ristiriitaset tunteet. Ihan kiva, mut ei niin hyvä taas kun odotin. Tosin sarja myös yllätti, koska odotin jotai lepposaa maailmanparannusmeininkiä pikaseen luetun kuvauksen jälkeen, ja sainki sotalaivoja : D Tosin, miks lukion ekaluokkalaiset tytöt laitetaan ohjaamaan sotalaivaa kahen viikon koulutuksen jälkeen täysin yksin, ei mitään opettajaa mukana??

I got a bit mixed feelings of this too. Okay, but not as good as I expected. Anime did surprise me too tho, as I was waiting for some easy going world peace stuff from quickly read description but got war shops :DD But still, why did they put first year students of high school to pilot a battle ship after two weeks of training completely alone without any teachers??

Magi: Sinbad no Bouken
Vannoutuneena Magi-fanina totta kai SnB:n animesovitus oli katsottava! OVAt tästä tosiaan on jo tulleet, mutta kiva kun nyt päästiin vähän pidemmällekin tarinassa (eikä tarvinnu oottaa montaa kuukautta välissä..). Ainoa huono puoli tässä oli että kesti vaan 12 jaksoa, josta puolet oli OVAssa jo tullutta tarinaa.

As Magi fan of course I had to watch SnB's anime version! This has alrady been made into OVAs but it was nice to get a bit further in the story (and didn't need to wait for months for the next ep...) Only bad thins was that it was only 12 episodes, of which half was the story already told in OVAs


Kirjottelimpa lyhyesti : D Tässä vähän kesti kun Sinbad loppu vasta nytten ._. tällä kaudella oli paljon kivoja sarjoja!
Aluks luulin ettei kesäkaudella olis juur mitää kiinnostavaa muutaku uudet kaudet Shokugeki no Somasta ja Lovelivestä, mutta hups, kyllähän niitä kertyki taas l'D Ekojen jaksojen perusteella kaikki mitä alotin tuntuu hyviltä.

Man I wrote shortly : D This took a while as Sinbad only emded now ._. This season had many good animes!
First I thought there wouldn't be much any good ones during summer season except new seasons of Shokugeki no Soma and Lovelive, but I have started so many already l'D According to first episodes all seem nice!

Tsau! o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti