kansikuva

kansikuva

maanantai 20. helmikuuta 2017

Yukicon 2017 - TUNTEISIIIIIIIIIIIIN~


(kuinka moni luki otsikon salkkareiden tunnarilla? hyvä. se oli tarkotuskin)
Yukicon on ohi ja  oli mahtava con. Ootin sunnuntaita nii fiiliksissä et lauantai oli sellane "voisko tää jo loppuu et huomine tulis äkkii!" :'D Jännä kyl silti mulla ei vielä enne lauantai aamua ollu yhtää conifiilis?
Päätin mun lauantain cossin tosiaa... keskiviikkona. Tarkotus oli laittaa Hikarin talviasu Digimon Zero-Twosta mutta en löytäny kenkiä, joten päätin siirtää toiseen ajankohtaan. Pähkilin pitkää minkä asun sitte laitan vai meenkö vaa Soralla kumpanaki päivänä, mut lopultä päätin heittää päälle Noragamin Yukinen. Oon miettiny asuu joskus aiemminki ja oikeestaa kaikki vaatteet ja pertsaki löyty valmiina kaapista, joten sillä mentii.
Shessu, Kagura ja Rin majottu mun luona ja ne saapu perjantaina vasta 23 jälkee (ei näin vanhus enää jaksa valvoo) , että vain pikasesti vaihettii kuulumiset ja laitettii pedit kasaa ja käytii nukkumaa. 
Lauantaiaamu oli historiallinen että meillä ei tullu kiire! Tai siis, mä oon aina ajoissa valmiina, mut noilla muilla tuppaa aina menee viimesee minuuttii.. Hypättii junaan ja kävin vaihtamassa lipun rannekkeeks. Jo tänä ainaka onnistuin hukkaamaan muun porukan, joten menin viemää kirpparille mun tavarat jonka jälkee törmäsin Kataan <3 Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa, edellisen kerra nähtii viime Yukissa kun Kata oli muun vuoden Japanissa vaihdossa. Lähin sitte sen porukan kanssa pyörimää, käytii mm varaamassa aika Cafe Aisuun (Yukin maid cafe) sunnuntaille. Katan kanssa käytiin myös pelihuoneessa pelaamassa Spyroa ja Crash Team Racingia. Oltais haluttu pelaa Smash Brosii mut se oli koko aja varattu ;^; Käytiin myös kuuntelemassa Mystic Messenger-luento. Se oli ihan hyvä ja osui kyl feelsseihin. Olisin kyllä toivonu enemmän sellasta syvempää tutkintaa, nyt vaa oikeestaa käytii hahmot ja routet läpi eikä oikee tullu sillee mitää uutta tietoo. Luennoitsija oli kyllä hyvä ja tykkäsin vitseistä!

Luennon jälkeen lähin Joshin ja majotusseuran kanssa syömään. Oli päivän paras idea että hypättii junaa ja mentii Helsingin keskustaa, Pasilan aseman Subissa ja Hesessä oli kummassaki nii kamalat jonot, nyt pääs mm. istumaan ja sai syödä rauhassa. Ruokailun jälkeen Joshin kanssa kuvattiin toistemme cossit. Olin tosiaa heittäny Yukinen nii kylmiltää päälle, vaikka Noragamin ekan kauden rewatchasinki , et en oikee ollu ehtiny mitenkää valmistautuu siihe, en oikee tienny mitä tehä ja miten olla. Ei sille ollu yhtää ehtiny henkisesti valmistautuu cossaamaa sitä :'D
Päädyin randomisti kattomaan Cosplay Stand uppia, joka muuten oli avan loistava! Tämmösiä vois olla enemmänki coneissa! Nauroin niin paljon! 


Kuvat: Josh

Shown jälkeen jäin pyörimään Retan kanssa ympäriinsä, käytiin myyntipöydillä ja kirpparilla joista tarttu mukaan avaimenperälapsia. Myös päädyttiin kirpparilla laittelemaan avautuneita peruukkeja takasin pusseihin ja lopulta teippaamaan pussit kiinni ettei ne putoa uudestaan. Välillä oli vähän sillee "no onkohan tää nyt tän pussi??" (vinkki vitonen kun viet peruukkeja kirpparille myyntiin: sulje pussi kunnolla!) Reta on siis ollu coni kirppareilla töissä ja tunsi ihmisiä ja siksi alko auttamaan ja minä siinä sivussa, ei siis ihan vaan randomisti muute vaa tätä alettu tekee :'D
Juteltiin siinä jonki aikaa kaverien kanssa ja lähdettiin porukalla kuuntelemaan Rintamasuunnan cosplay-esitysluentoa. Tosin ehdin siitä kuunella n. ekat puoli tuntia kun majotusseura ilmotti et he haluu kotii. Yleensä meistä minä oon se joka haluu lähtee aikasin ku väsyttää, nyt toiste päin. Eka toi aamu ja nyt tämä mitä tapahtuu???? Kämpillä syötiin ja katottiin vielä Mulanii.


Viimein se sunnuntai koitti ja sain vetää Soran päälle <3 Tosin tää aamu ei menny ihan nii hyvin ku edellinen koska nyt noille kaikille tuli kiire :'DDD Ehdittiin kuitenki junaan mihi oltiinki tähtäämässä.
Paricossailin tosiaan Megurinemagnetin kanssa, joka siis cossas Taichia. Munhan ei alunperin pitäny ees tulla Yukiconii, mutta sit syksyllä hän oli twitterii laittanu että aikoo cossia Taichia ja menin sitten siihen sillee "hei moi voisin tehä sulle Soran", ja siitä se sitte lähti.
Oltiin sovittu photis klo 11, kun junassa sain siltä Twitteris yksärillä viestin "tota..." ja kuvan Hall Cosplayn-kisaaja lapusta (hänestä tuli siis... valittu lapsi BADUMTSING! Vitsi by Euphidori) :D Ehdittiin onneks alotella shoottia ennen sen tuomarointia ja jatkettiin sen jälkeen, ja oli kyllä tosi kivaa! Päädyttiin sittenki shoottimaan kahestaan eikä mennä ryhmää koska kumpaakaa ei lopulta se inspannu iha hirveesti eikä ees lopultaa ois keretty kumpikaa sinne muide juttujen takii.  Mut näistä kuvista tuli tosi ihania, melkee itkin ku näitä katoin läpi ;^; <3 Kuvaajana toimi Shessu. Tässä nyt mitä tähä hätää jaksoin editoita, lisääki ois!


Taichi on forever friendzoned


Nää mökötyskuvat on ehk mun lemppareita, nii sulosia <3
Kahdelta oli tosiaa meillä se varaus sinne maid cafeeseen, joten suuntasin silloin sinne. Meitä oli mun ja Katan lisäks Katan sisko ja pari niiden kaverii. Tilasin grillatun juustoleivän ja Mana Potionin (=limujätskimakusiirappikermavaahtoströsselijuomaasia joka oli muuten tosi hyvää!). En osaa meijän butlerista sanoo oikee mitää erityisempää mut hyvin se ainaki hoiti työnsä : D Kahvilavisiitin jälkeen kiiruhdettiin kattomaan cossikisoja jotka alko kolmelta. Olin luojan kiitos saanu Ruudakilta paikkalipun joten ei tarvinnu tulla aamulta klo 9 (koska siis, mikä aika toi on alkaa jakaa kisapaikkalippui?) jonottaa niitä ;_; <3 Menin hänen, Euphidorin ja Ritan kanssa sitte katsomaan kisoja. Kahen kisaajakaverin lisäks siellä oli Rewe ja Rindalin juontamassa ja Reta ja Nani alku- ja väliaikaesiintyjinä tanssimassa! Hieman vingahdin kun Megurinemagnetin juonnon kohalla kuului "Taichi lähettää terveiset Soralle" yyyy <3 <3 JA sit toi meni vielä ja voitti kisan, olin tosi ilonen! Ihan jo vaan kun tuttu ja cossipari voitti, mut myös siks että tää näytti et yksinkertasellaki asulla voi pärjätä, kun se on tehty hyvin ja siististi. Ei aina tarvii olla iso worbla-armori tai 10000 tuntia käsinkirjotaa tai -maalausta, ei sillä että väheksyisin näitäkään. 
Kisojen jälkee löysin majoitettavani ja nää tuli vielä pakkaamaa loput tavarat ja lähtivät sitten ajamaan kotii ja minä jäin tänne yksin kirjottelemaan conipostausta (nojoo Miikun sain seuraksi) ja fiilistelemään. Oon niin ilo et mulla on KERRANKI conin jälkee vapaapäivä, jopa kaks, saan darrailla rauhassa! Kiitos pomo!

"Lisää shippauskuvia löytyy sitten varmaan tuolta venemessujen puolelta" - Rewe
Olo aika kill me now
 Se mistä ragesin pariinki kertaa oli ku ihmiset pysähtyy ja ryhmittyy keskelle käytäviä ja tukkii tiet. Eikö jonku pienen äänen pitäis päässä sanoo et ei, mennää sivuun? Muutaman kerran meinasin törmätä ihmisii ku joku pysähty äkkiä eteen. Ja roskia oli ympäriinsä ihan hirveesti, ihmiset pliis...
Mutta, omasta mielestä Yukissa toimi muuten järjestelyt tänä vuonna huomattavasti paremmin ku viimeks, pointsit siitä! Mikkiongelmat tosin oli ilmeisesti asia useemmanki ohjelman kohalla.
Seuraava coni on vielä vähän kysymysmerkki. Tampere Kuplii on sellane "päiväreissu jos jaksan ja sinne on menossa tuttuja", jos en sinne mee ni sitten Popcult on seuraava. Sinne on jo suunnitelmia, ja myös kesällä on tapahtumassa sen jälkeen jänniä juttuja! Niitä odotellessa~

Tsau! o/

PS. Yukine ei arvosta

2 kommenttia: