kansikuva

kansikuva

keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Hanami + eka ulkomaan coni hypeViime viikonloppuna järjestettiin jälleen kerran hanami Helsingin Roihuvuoressa. Sattui niinkin sopivasti että kevätkin oikeesti koitti juuri sen ajaksi ja kirsikankukat olivat oikeasti kukassa! Viime vuonna en ollut paikalla syystä jota en muista, mutta tänä vuonna päätin lähteä kun sattui vapaapäivä sen ajaksi. Myös Miiku lähti mukaan ihka ensimmäiseen hanamiinsa! 
Päivä meni mukavasti piknikkeillessä mukavassa seurassa. Istuin pitkälti Pääkaupunkiseudn cosplayharrastajat ry:n vilteillä kavereiden kanssa. Miiku sai paljon rapsutuksia ja oli tosi nätisti ja rauhallisesti koko reissun ihmismassasta ja kuumuudesta huolimatta :> Oltiin onneks varjossa ni vähän oli viileempi, eikä sunnuntaina ollu ihan niin kuuma kun esim lauantaina tai perjantaina. Meidän vilteillä oli myös Niancelotin Mitsu-shiba!

 

Minna kuvasi

Mulla alkaa tän viikon jälkeen L O M A! Ja ens viikolla tapahtuu jänniä, sillä lähden Convallarian, Anaen ja Laa Laan kanssa Saksaan Dokomiin katselemaan conimeininkiä siellä! Tää on mun eka con ulkomailla kuin myös eka kerta Saksassa. Ootan innolla! Dokomi on vissiin Saksan toka isoin coni (ja siellä on joku uber iso taidekuja? jaiks, hei hei rahat).
Lähdetään ens keskiviikkona ja ollaan reissussa viikko. Suunnitelmissa olis conin lisäks myös photoshoottausta, koska kaikilla tuntuu olevan ongelmia tiputtaa pukuja pois ja ideoita vähintään 4-5. Itsellä mukaan on lähdössä Max, Lyserg ja Aladdin ja ehkä Rubyn (LoveLive) joku kasuaaliversio. Mitkä tulee itse coniin ja mitkä shootteihin, se on vielä vähän kysymysmerkki.
... kuka sitä normivaatteita sinne matkalaukkuu tarviikaan...
Pääsen myös tapaamaan Namin joka mut tähän leikkiin vähän niinku houkutteli. Ollaan nyt joku vuos about juteltu netissä, missä tutustusttiin kun kumpikin tykkäs SKsta ja Beybladesta :'D yhteisiä cosseija ei saatu nyt mahutettua mut ehkä tulevaisuudessa ;>

Tää oli tällänen pikapäivitys ennen kun pitää mennä Disord-palaveeraamaan :'D Palaan asiaan taas parin viikon päästä, yritän ainakin saada matkapostailut ulos ennen Desuconia.

Tsau! o/

3 kommenttia:

 1. Joo samat maat kiinnostaa muaki. Connichi oli toinen vaihtoehto mut ton saksalaisen kaverin kaa todettii et ku siihe oli sillo vielä päälle vuos ku tätä alettii miettii ni päädyttiin sit dokomiin. uskon et tulee hyvä reissu :>

  VastaaPoista
 2. Dokomi ois tosi mielenkiintonen. Mekään ei koskaan olla vielä päästy käymään yhessäkään conissa ulkomailla :o Ootan innolla et pääsen lukemaan sun conikokemuksia. Millanen majotussysteemi sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tälläne ns vuokrahuoneosto, vähä airbnb tyylinen. Ei oo oikee hotelli :'D mut tosi kiva ja ollaa iha keskustassa+lähel vanhaa kaupunkii ja tää oli suht halpa! 👌🏻

   Poista