kansikuva

kansikuva

keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Suokkishootti - Mariah


Hyrrähelvetistä päivää!
Tästä shootista on jo tovi aikaa, mutta vasta nyt sain aikaiseksi kirjottaa siitä :--D (sanotaanko et kirjottaminen onnistuu kyl helpommin kun et ajaudu Twitteriin joka kolmannen lauseen jälkeen) Pari kaveriani järkkäsivät yleisen Suomenlinna-photoshootin tuossa elokuussa, johon itse myös otin osaa. Valitsin asuksi Beybladen Mariahin, kun se nyt ei Traconiin mahtunutkaan mukaan tällä kertaa. Asu valmistui shoottia edeltävänä iltana, hupsis! Tai siis oli se muuten jo valmis, olin jo ajatellut että en tee tälle kertaa hanskoja kun olin kaksi paria onnistunut kämmimään, mutta totesin että ei, en pysty menemään ilman ja edellisenä päivänä töiden jälkeen kipasin Eurokankaaseen hakemaan joteinsinnepäinoikeensävystä kangasta. Teen paremman hanskat kyllä joskus jahka löydän parempaa.
Shoottipäiväksi sattui onneksi hyvä sää, vaikkakin Suokissa nyt aina tuulee. Vaihdeltiin muutaman eri paikan välillä että löytyis kaikille jotain sopivaa. Lopuksi oli vielä piknik! 

Ensimmäisenä Jari Forstadiuksen ottamia kuvia!
Seuraavana Pixeffectin kuvia!

Kummankin kuvaajan kanssa oli mukava työskennellä ja kuvat ovat mielestäni tosi upeita! Ja kivan erilaisia (about samassa kohdassa kaikki otettu)! Nauroin vähän kun Pixeffect laittoi Twitteriin semmosen kollaasin päivän kuvista ja tää mun pinkkeys jotenki hohti muiden keskeltä xD

Puhutaanko myös esim tästä mitä ostin matkalla kuvauksiin (vitsissä pitää tietää että Mariah on Kiinasta/sen debyyttijaksos ollaan Hong Kongissa)
Oli hirmu kiva päästä cossimaan ja kuvaamaan Mariahia! Edellisen kerran tosiaan tytyä cossin 2010 (?) ykköskauden versiolla, ja noh.. silloin ei taidot ja tietämys ollut vielä ihan huipussaan :'D pitäsi tehä näistä asuista sellanen vertailu mut en oo vielä saanu aikaseks.
Shoottissakin oli todella kivaa, ainoa vaan että kuvaajia olisi saanut olla enemmän cossaajien määrään verrattuna, nyt moni joutui seisoksimaan oottamassa aika paljon. Itsekin meinasin ottaa oman kameran mukaan mutta jätin sen sitten syystä X kotiin viime hetkellä. Se on ainoa oikeestaan mitä pitäis seuraavaan kertaan parantaa, mutta muuten meni oikein kivasti!
 Tarkotus ois ehottomasti käyttää tätä uusiks vielä tulevaisuudessa, Jansutti on vähän jo Rayksi lupautunut husbandoilemaan <3

Tsau! o/

PS. Yksi hieno BTS kuva, myös Jarin ottama : D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti