kansikuva

kansikuva

maanantai 1. tammikuuta 2018

2017

(tämä oli vuoden eka kuunneltu biisi aamulla ja ei yhtään paskempi aloitus)

UV aatto meni tälläsissä merkeissä~

Hyvää uutta vuotta kaikille! Miten vietitte vuodenvaihdetta? Itse olin tyytyväisenä nukkumassa, kun tänä aamuna piti viideltä töihin herätä xD 
On taas aika hetkeksi katsoa taakse päin ja koota vähän mitä on tapahtunut. Cosplaypuolella tein tänä vuonna 10 uutta pukua, lisäksi mulle kertyi 2 ostocossia ja kävin, jos laskut täsmää, yhdeksässä conissa joista yksi oli eka ulkomaan conini!


Ekana listassa on Kotori, jonka kyllä tein pitkälti jo 2016 puolella, jotain viimeistelyjä taisi jäädä tammikuulle. Ensimmäinen con oli Desucon Frostbite, jossa Miin kanssa kisattiin ECG-karsinnoissa. Toisena pukuna Frostissa oli Mystic Messengerin MC, ja meillä oli pieni ryhmä sunnuntaina. 
Seuraava con oli Yukicon, jonne tein Yukinen ja Soran ykköskauden puvun. Täällä digimoneiltiin ekaa kertaa Teklan kanssa! <3 Sama meno jatku Tampere Kupliissa, kun näiden lisäksi kasattiin toiselle päivälle Tri-koulupuvut.
Kupliin jälkeen oli vuorossa Popcult. Toiselle päivälle kasasin Koichin Digimon Frontierista ja sunnuntaina kisattiin Jansutin kanssa design-kisassa meidän Kirlia ja Gardevoir-gijinkoilla.
Kesän alussa koitti sitten pitkään odotettu Saksan reissu ja Dokomi! Lähdettiin matkaan Anaen, Convallarian ja Laa Laan kanssa ja vietettiin viikko Dusseldorfissa. Täällä oli mukana vain vanhoja pukuja, Ruby oli ainoa uusi mutta sekin oli kaappucasual versio :>
Heti reissun perään koitti Desucon jonne uusina pukuina tuli Hinata, jonka pelipuvun ostin RoleCosplaylta, ja Leafin Sun/Moon-puku (fanart versio). Suokkishoottiin elokuussa viimeistelin Mariahin ja jossain vaiheessa kesällä ostin myös Rubyn koulupuvun, jota pääsin käyttämään kyllä vasta Gamexpossa jossa kävin kannustamassa kavereita SM-kisoissa.
Traconiin tuli vuoden ja ehkä koko cossiurani isotöisin puku eli idoli!Sora. Toiselle päivälle kasasin Takerun koulupuvun.

Suurin osa puvuista tosiaan oli yksinkertaisia ja paljon mentiin kaappilinjalla, kaappicosseja nimittäin on neljä ja Sorankin eka puku on puoliksi valmisvaatteista. Leaf ja Mariah oli simppelit ja aika nopsat projektit. Kaikissa kolmessa isommissa puvuissa oli paljon uutta ja oon niihin tyytyväinen! 
Lempicon tälle vuodelle oli ehdottomasti Tracon! Siellä tuntui taas olevan paras meno ja seura oli A+! Saksan reissu oli myös yksi iso highlightti ja oli mahtavaa päästä näkemään conittamista ulkomailla.  Lisäksi pääsin tänä vuonna ekaa kertaa cossimammailemaan Ropeconissa!
Conien ulkopuolisia shoottejakin oli pari kun elokussa shoottailtiin Suomenlinnassa ja joulukuussa oli Digimon-pikkujoulut, ja tietysti lisäksi ne kaikki mitä kuvailtiin Saksassa.

En tainnu Takeru-kuvia tänne laittaa joten tässä yksi :D kuva: Nina
 Laitampa täytteeks vähän kivoja naamoja ja ihmisiä!
Oon tutustunu tänä vuonna moneen uutee ihmiseen, mutta tässä nää kolme tärkeintä uutta <3
Normielämässä vuosi alkoi uudella työpaikalla, jossa häärin onneksi vieläkin eli oon päässy ihan vakkarityöhön! Toimipaikka on vaan vaihtunut välissä, eka tein puol vuotta noissa kahdessa vuorotellen vuoroja, mut nyt loppuvuodesta pääsin kokoaikaseks tähän toiseen, luojan kiitos siihen yksikköön minne mulla on vaan n. 10-15 minuutin kävelymatka kotoa! Mulla ei oo ikinä varmaa ollu näin lyhyttä työmatkaa, oon jo ihan tottunu et pitää mennä vähintää sekä junalla ja bussilla tai kahella bussilla ja menee väh. puol tuntia : DD
Piti oikeen alkaa miettii et mitä on tapahtunu cosplay- ja conielämän ulkopuolella (Ai sellastaki on?). En keväältä muista juur mitää erikoista mutta syksy taas tuntu hujahtavan ku oli vähän välii kaikkee.  Oon nähny aika paljon kavereita tänä vuonna, käyny leffoissa ja kaikkee. Kävin Iitun kanssa koiraparaatissa alkusyksystä ja koiramessuillä äitin kanssa loppuvuodesta! Pääsin myös tekemään Convallarian valmistujaiskakut itsenäisyyspäiväksi :>


Oli paras idea ottaa Miiku paraatiin mukaa kun se veti kaikki koirat meidän luo ;)


Duunipaikan lisäks tänä vuonna isoimpia juttuja oli muutto tuossa pari kuukautta sitten. Asuin ennen kämppiksen kanssa, mutta muutin nyt taas itsekseni asumaan (Miikun kanssa, tietty). Tää on vaa n 200 m entisestä kämpästä että samalla seudulla majaillaan edelleen, ja kämppiski asuu heti kerrosta ylempänä. Oon viihtyny täällä todella hyvin :>
Toinen iso juttu oli liittyminen mukaan Valitut Lapset-näytelmään! Oon tästäki täällä maininnu jo, mutta oon tosiaan puvustustiimissä, ja nykyään myös lavaninjana! Oon vasta ollu yhdissä harjotuksissa, mutta porukka tuntuu ihan mahtavalta, en malta odottaa että pääsen taas mukaan ja näkemään mitä tässä parissa kuukaudessa on tapahtunu!

Muuta mitenkään erityistä en tähän hätään muista, eiköhän tässä ollu ne tärkeimmät. Uus conikausi alkaa jo seuraavana viikonloppuna Kibeconilla, uusi coni joka järkätään Espoossa Sellon kirjastossa. Oon siellä cosplaymammana! Uusia cosseja on myös jo alotettu, mutta Kibe ja Frosti menee kierrätyksellä. Palataan niihin sitten myöhemmin!

Hauskaa alkavaa koiran vuotta!  <3
Tsau! o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti