kansikuva

kansikuva

tiistai 25. helmikuuta 2014

Do the Derp Face

Ömsiisjoo. Ei kai se selittelyjä kaipaa :'D

Petra
Just dance!
  Ne harvat kuvat, mitkä mulla Petrasta tällä hetkellä on, ja nekin on laatua tämä.

Elyon
Leteillä on kiva leikkiä!
Ja ne pakolliset viikset
Kawaii desu

Behold mah shining hair!
 
Gou

Viikset jatkuu.

"Mut äiti, mä en haluu mennä skoleen tänää! Enks mä vois jäädä leipoo pipareita sun kaa?" (<-- propsit kuka arvaa mistä!)

Gou ei arvostanut mitä kirjassa sanottiin
  Hakuryuu
en edes tiedä miten kuvailla tätä ilmettä..

"Oo jotenki in-character" *angst*

uguuuu en saanu aamulla muroja *hicsob* ;^;

Max
Sekä Neenee Mathildana. Nämä on vuodelta 2012
"LET'S BEYBLAAA--- pahus...."
Saatettiin joskus käydä Välähtämässä
----
Sitten niihin mukamasvakavampiin juttuihin. Lauantaina kävästiin äidin kanssa kattomassa Kaunotar ja Hirviö-baletti, joka oli oikein muikea näytös. En ole ennen ollut baletissa, mutta pidempään halunnut käydä, ja nyt äiti osti joululahjaksi liput :)

Qwerteesta tuli kiva paita eilen <3
En muuten osannut pitää näppejäni irti eBaysta, ja ostin itselleni Kristan (AoT) peruukin~ Nyt sitten voin photoshoottailla kumpaakin samalla. Petran peruukki ja kengät ei muuten oo vieläkään tullu o__O Niissä tosin on vika arvoiotu saapumispäivä 4.3, joten en oikeen voi vielä alkaa vinkumaan eBaylle kun olisivat varmaan vaan "niissä on viimeinen arvioitu saapumispäivä 4.3".

Kaikki on höpöttäny jo Cosvisionin suunnitelmistaan. Itse en ole sinne uusia pukuja tekemässä, koska nyt oikeasti ajattelin alkaa säästämään Tokion matkaa varten :'D Cosvisionin rannekkeen ostan seuraavasta opintotuesta/palkasta. Visioniin ainakin on tulossa Mathilda, koska hnnnng haluan päästä käyttämään tytsyä piiitkästä aikaa, nyt kun viimeinkin uuden peruukin sain syksyllä tehtyä. Shoottailla olisi myös tarkoitus kunhan kelit lämpiää.

Mathilda
Aijoo pitää nuo rankkekorut muistaa tällä kertaa! Oon myös yrittäny kaivella jos jostain päin internettiä löytyisi Mahtildan hyrrä Pierce Hedgehog. Takara Tomy ei ole tosin tainnt tehdä koko hyrrää.... ;^; Yhdeltä Beyblade foorumilta löysin jonkun customin, joka maksoi 100$. Jjjjooo, taidan pärjätä ilman kiitos! Mietin että voisin toki yrittää maalata toisen noista meidän vanhoista kiekoista, jos niihin joku maali tarttuu. Muotohan nyt ei ole sama, mutta kaipa tuo nyt menettelisi cosplay-tarkoituksiin.
Toisen päivän cossia en ole vielä päättänyt, vähän mietin Hakuryuun ja jomman kumman titaanitytön väliltä.
Ollaan myös Ainon kanssa mietitty paricossiksi Reitä ja Nagisaa Free!stä. Se tunne kun tajusin että Maxin peruukki sopii myös Nagisalle \o/ Tämä tosin menee varmaan aikaisintaan syksylle tai ensi vuoteen. Katsotaan nyt eka se toinen kausi :D
kaunis webbikamerakuva
Eipä tällä kertaa muuta, Ciao! o/

PS. Hirveesti kutkuttais jo alkaa päästä tekemään yhtä ens vuoden cossia hnnng <3 Kankaita oon jo kattellu, ja suunnitteluja tehty. Ajattelin uskaltautua ehkä jopa kisaamaan (hui!) 

PPS. Oonko ainoa joka keksii cossattaville hahmoilleen hassuja lempinimiä? Hakuryu on jo haksu, haku tai haksutin, Nagisa Naksu, Gou Koutsi :'DD

2 kommenttia:

 1. Aww Hakuryu on ihana. xD (Siitä ei oo kauaa kun katsoin Magin ekan kauden, en siis oo kauaa tiennyt koko hahmoa... >___<)

  Mulla on aina niin että jos otan kuvia cossista niin ainakin 90% on ihan derppailua. :D Ja hyvällä tuurilla siellä on vaan pari ihan hyvää kuvaa... xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on <3 Vaikka nykyään Kouha onki noussu omaks lemppariks, Haksutin on silti ihana angstipoika eiku--

   Hahaa, nii se on vähän mullaki : D näin joskus FBssä semmosen kuvan jonku cosplaysivulla "1% real photoshooting, 99% derping"

   Poista