kansikuva

kansikuva

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vappuja ja proppeja

Klara vappen vaa kaikille!

En varsinaisesti ole mikään vappuihminen, yleisesti menee ihan kotioloissa perheen kanssa. Tänäkin vuonna taas luvassa hyvää ruokaa ja tietysti munkkeja (a'la meikäläinen)!

Päivällä piti käydä Helsingin puolella vähän cossijuttuja hakemassa, joten ajattelinpa sitten että jos kerrankin jonkin cossin vetäisi vapun kunniaksi päälle. Mutta koska SnK-takistani on tällä hetkellä merkit irti, hilluin sitten casual!Kristana. Tosin ulkona oli sen verran viileä, että ulos piti vielä takki vetää niskaan, joten en cosplayn ilosanomaa päässyt Helsingin kaduille levittämään. Harmi kun en vielä sitä varsinaista SnK-hupparia omista, kun vasta sunnuntaina moisen tilasin.

Hattuapa ei sitten tullut tänään käytettyä muuten kuin tähän kuvaan. Ja photobompaava Miiku
 Noh, Hesasta sitten tarttui mukaan Attack On Titan 12 ja 1 kpl kuvansiirtokangasta. Kaksi olisin tarvinnut, joten pitää myöhemmin vielä eksyä hakemaan lisää ;^; Mutta Hobby Pointissa oli kiva myyjä, joka arvasi mitä olen tekemässä (koska oli SnK bootsit ja peruukki päällä). Punanaamiosta kävin myös kattelemassa arpimömmöä, mutten sitten viitsinytkään ostaa sitä. Haksutin saa pärjätä pelkillä kasvomaaleilla. 
Iltapäivällä kotona sitten munkkiepisodin jälkeen vaihdoin siniseen peruukkiin, jonka ostin Pörröltä viime viikolla samalla kun se diilas mulle apteekin nurkalla cossikamaa (aka toi ne styrofoamit mitkä oli luvannu).

Mutta, jotain proppejakin tullu väännettyä. En ole oikeasti mikään proppi-ihminen, suurimman osan ajasta en tiedä yhtään mitä teen (feels like Jon "you-know-nothing-Jon-Snow" Snow ahaha Game of Thrones huumoria) :'D En ikinä tiedä mistä materiaalista mitäkin kannattaisi tehdä. Kyselen aina fabossa cosplay-ryhmässä apua. Nämä kaksi nyt on ainoot propit mitä oon ikinä tehny l'D
Ensin Hakuryun kepukka. Varsihan nyt oli viime syksyltä valmiina, vaan uus terä piti tehdä.
Samalla softis+vaneri-yhdistelmällä mennään.

 Tein siitä vähän pienemmän kun viimeksi.

siihen ilmeistyi joku ihmeen "ilmaviiva" o__O I have no idea
Ja maalin kuivumista odotellessa voi vaikka maalata alusta paperia


 Uutena juttuna tein tuon koristetsydeemin, mitä ei viimeksi ollut. Yiritin kyllä mutta sillon oli vain sitä uunissa kovettettavaa massaa, ja en saanut paloista yhtenevän muotoisia. Nyt sitten ostin Tiimarin loppurysistä loppuvuodesta ihan ilmakovettuvaa massaa. 
Maalattuakin tuon sain, ja höyhenpuuhka takasin kiinni. Toivottavasti siinä on Cosvisionissa vielä muutama sulka kun olen nyt sitä heitellyt ympäriinsä niin paljon :'D 

Sitten Matskulin laukaisija. 50x60 cm Pörde tuota mulle antoi, vähän yliarvion tarvittavan määrän :'D

Hieman.
Tässä nimenomaan en tienny mitä tehdä, joten lähdin vain leikkelemään paloja ja vuolemaan niistä oikean muotoisia.
Tästä se lähtee! Ja refekuvien määrä on infernaalinen...
Tuosta... kulmasta tuli vähän liian lyhyt, joten leikkasin siihen tuollaisen lisäpalan. Lisäksi yksinkertaisena häkkyrä oli liian ohut, joten liiamsin kaksi päällekkäin.
Meet Mr. Juustokiekko
Paljon sähköistä silppua lattialla!

Vanha laukaisija, joka saa valkoisen maalipäällysteen.
mikätääon käsipidike

Sitten vähän hiotaan
Tsädäää!
 Sitten täyttelin reikiä tuolla samalla muotoilumassalla ja hioin vähän lisää.

Ja eikun maalaamaan! Totesin että olisi tosin voinut tulla parempi jos olisin gessolla päällystänyt, mutta kun en sitä omistanut tällä hetkellä ja se on niin kovin kallista >: Vetelen sitten vaan maalikerroksia.

Enää puoltoista viikkoa Cosvisioniin :> Odottelen vieläkin infoa pääsenkö Pörrön kyydillä vai en, riippuu saako se auton täyteen jo Lahdesta. Keihään kanssa olis toki kivempi päästä autolla >:

Cosvisionini tulee näillänäkymin siis näyttämään tältä:

Lauantai:
huomatkaa kuinka löydän aina uuden kuvan haksusta
 Tovon että Destine saa Gyokuenin valmiiksi, niin voidaan ottaa kivoja äiti-poika-kuvia (kun Haksuhan niiiiiin tykkää äipästä)~

Sunnuntai:
At laaast <3 Ja ei, mulla ei ole siipiä :'D ne ei ihan varsinaisesti asuun kuulu. Ja olen melko varmasti (99,8% varmuudella) ainut Mathilda, joten saa tulla nykimään hihasta (jos nyt on joku toinenkin, syön pääni)!

.... Jos siis selviän hengissä siihen asti... Meillä on nimittäin ekat työkokeet ens viikolla ja työmäärä on aika suuri x________x eihän siinä, jos meillä olisi normaalit kaksi 8 tunnin koulupäivää aikaa, mutta koska me ollaan iltaopiskelijoita, meidän koulupäivä on vain 4 h 45 min! Ja toisena päivänä kaks vikaa tuntia on varattu arvioinnille, eli meillä on YHTEENSÄ se 8 tuntia (vaikka opettaja kuinka sanoi että siinä ajassa ehtii)....
Goodbye, cruel world!

(PS. Kuukausi Japanin matkaan, jee <3)

1 kommentti:

  1. hihi, hyviä olivatkin~
    Juu, kai se siitä :'D kyllä tuo ny maalaamisen jälkee näyttää jo vähän joltai muulta ku juustokiekolta

    VastaaPoista