kansikuva

kansikuva

torstai 3. huhtikuuta 2014

WIP: Blade of Friendship

Koska jotain uutta Mahtilda-cossiini halusin tuoda peruukin ja ehkä uuden paidan lisäksi, päätin sitten tehdä propit neitoselle. Mahtildan omaa hyrrää, Pierce Hedgehogia ei ole virallisesti koskaan valmistettu, yhyy. Eräällä Beyblade-foorumilla kyllä näin ihan ok näköisen customin.... 100$....
Niin fanaattinen en ihan vielä ole että tuota lähtisin yhdestä muovihyrrästä maksamaan :'D

Siispä kaivoin vanhat Beybladet laatikon pohjalta. Ovat näitä vanhoja mitä joskus myytiin cittarissa/prismassa. Meille on eksynyt Dragoon ja Dranzer, joiden outoa väritystä olen aina kummastellut (Dragoon on sininen (oikeasti valkoinen) ja Dranzer punainen (oikeasti sininen/violetti)). Siinä miettiessäni, kumpi sopisi paremmin, huomasin että Dranzerin muoto on aikalailla sama kuin hyrrä, jolla Mathilda pelaa G-Revolutionin jaksossa 22.

kohta 8:42-->
 
Mathilda joutui aiemmassa jaksossa räjätyttämään hyrränsä valkun käskystä, jotta aiheuttaisi mahdollisimman paljon vahinkoa vastapelaaja Daichille. Joukkueen viimeisessä matsissa F-Dynastyä vastaan, jossa päätetään kumpi joukkue jatkaa semifinaaliin, Barthez Battalionin poijat päättävät antaa Mathildan taistella viimeisen matsin, ja kokoavat tälle hyrrän omiensa osista.
Noo ne hävii silti, mut hei, friendship is magic and stuff.

Eli siis Dranzerini (Tai oikeastaan veljeni, mutta tuskimpa se välittää) näytti tältä hyrrältä, joten for the lolz päätin sitten tehdä sen. Sain oikean muotoisen kiekon heti alkuun ja Dragoon jää parempaan tarpeeseen ensi vuodelle Oliverin Unicolionille (vai mitenkä se nyt kirjoitettiinkaan, en jaksa tarkistaa :'D)

Alkuperäisiä osia. Pohjan jo ehdin maalata, eli ihan koko hyrrästä en kuvaa muistanut ottaa

Bit-chip

Täytin reiät ja tein nuo terähärpäkkeet muotoilumassasta



Ja sitten valmis lopputulos!

Vielä harkitsen kirjoitanko tuon tekstin siihen. Voi olla että menee sottaamiseksi :'D

Ja tulostimeni päätti tulostaa 1x1 cm kuvan keskelle A4 paperia.... Why.
Se pyörii sittenkin!!


Seuraavaksi sitten käyn laukaisijan kimppuun. Häkkyrästä tosin ainoat kunnon refekuvat ovat tässä:

Mihinkähän soppaan olen taas itseni laittanut :'D (hehe, tajuutteks, soppaan, kokki, hehe)
 Siitä seuraavalla kerralla jahka saan materiaalit.
Tsau! o/

Ps. Muistakaahan äänestää <----

2 kommenttia:

 1. Hieno hyrrä tuli!

  HNNNG miks mun blogi-feedin tulee yhtäkkiä useampia Beyblade-cossi postauksia? This must be planned..
  Nyt alkaa vielä enemmän himottamaan sitä Kain cossaamista.. sais kerranki cossata hahmoa ja totella ku joku sanoo mun IRL nimen koska sama ku hahmolla. Ei ainakaan menis sekaisin. XD lol

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Hahaaa, suddenly so much beyblade :'D multa sen ei pitäis olla nii ihmeellistä jos sattunu lukemaan aikasempia postauksia :'D Ja puolet mun must-cosplay-listasta on beyblade hahmoja! (no ei iha, mutta ei kaukana ole!)
   Tee, tee! Beyblade tarvitsee lisää rakkautta!

   Poista