kansikuva

kansikuva

tiistai 13. toukokuuta 2014

Cosvision 1/2

Jos joku nyt on onnistunut tältä vielä välttymään

Joo, selvisin siis viime viikon työkokeista hengissä, juuri ja juuri, 2½ arvosanalla. Tosin ehkä hieman ketutti kun meijän maanantaina hikihatussa väsätyt lihikset ja piirakat oli MYYTY!! Koululla on siis myymälä johon kaikki tuotteet aina viiään, mut nää arvioitavaks menneet tavarat oli pakattu vähän eri tavalla ja laitettu syrjempään. Ilmeisesti päiväopiskelijat oli ottanu ne kaapista pois ja jättäny johonki, sit myymälän mummelit oli ottanu ne matkaan muiden tavaroiden mukana. Ei niinku yhtää herättäny epäilystä kun oli kaks piirakkaa ja 5 lihistä per loota, ja päällä aina jonkun nimi, kumminki olleet tuolla jo pidempää töissä ni varmaa nähny ennenki. Joten opettaja anto niistä suoraan kaikille 2, samaten loppuviikon ryhmälle tasa-arvosuuden nimissä. Ärsytti tietenki koska vaivalla oltii ne tehty, ja ne ois voinu nostaa arvosanaa koska meillä meni vähän pari juttua huonommin tiistaina... 
Noh, loppuviikon sitten koomasin kotona ja katsoin Walking Deadia (eläytyminen 10++ koska olin iteki semmone zombi).

Perjantaina suunnattiin sitten parin kaverin kanssa TurQuun. Kampista lähdettiin bussilla, koska juna on kallis. Kaverit oli onnistunu löytämään Expressiltä jonkun tarjouksen, et saatiin liput vaan 15/nenä. Joskus vähän ennen ysiä saavuttiin perille, jossa pari muuta kaveria oli vastassa auton kanssa, ja lähdettiin hakemaan rannekkeet Vimmasta (koska Pörrö oli hukannut omansa, ja sai sieltä uuden). Pakkauduttiin järkevästi autoon ja todettiin saman tien navigaattorista, että sinne on 600 m.. ehkä kävellään :'D
Jahka päästiin majoittajamme KiBin luokse, saatiin ruokaa ja Rewe, Laura ja minä alettiin leikellä Pokémon-musikaalin mainoslappusia. Lupauduin mainostamisessa auttamaan. Lisäksi katseltiin/autettiin Retaa viimeistelemään hänen lauantain kisapukuaan, joka ylläripylläri oli vielä kesken. Itse mm. silitin en edes tiedä kuinka monta metria hametta ja piirtelin raitoja sukkiin :'D Joskus puol 3-3 aikaan sitten päästiin viimein nukkumaan, ja ding, herätys soi 7.30! Tai itse heräsin varttia vaille 7 kun Pörrö heräs ompelemaan hanskoja.
Paljon paperia ja silppua

Meille esiteltiin myös jotain random piraatti pokemon-pelejä SNESille
Lauantaina vedin Hakuryun päälle. Olin pari pientä lisäystä tehnyt, semmosia niinku tarranauhaa että takki pysyy kiinni muutenkin kun hakaneuloilla, ja tökännyt hakaneulan housujen vyötäröresoriin. Muistin että me jätettiin ne isoiks, mut en noin isoiks! l'D
random selfie
Conipaikalle saavuttiin about pari minuuttia ennen 11, ja heti ensimmäinen ajatus oli: nälkä! Joten alettiin syömää eväitä. Taidettiin me ehkä vähän pyörähätää eka ympäri hallia. Olin tosi yllättynyt Logomon koosta, odotin että se olis jotenkin tosi pieni, mutta päähalli oli aivan loistava, ja sinne oli saatu taidekuja ja myyntipöydät järkevästi. Olin jättänyt Haksun keihään kotiin, koska en uskaltanut riskeerata sen kuljetusta bussissa, ja mietin että "en jaksa raahata sitä Turkuun asti vaan että se voi olla koko viikonlopun narikassa".  Noh, olisihan sitä jopa voinut kantaa sitä mukana! 
Pääsääntösesti lauantai pyörittiin ympyrää ja tökittiin mainoslappuja ihmisten käsiin. Yritettiin jakaa enemmän miesväelle, koska nuo tarttee miehiä. Loppuillasta oltii jo aika paljon sillee "ollaankohan ne jo jaettu tolle? tai tolle?", samoin sunnuntaina :'D Meillä oli 162 lappua, ja kaikki meni! Käykääpä tykkäilemässä ja jakamassa poksurakkautta! 
Lappujen lisäksi käytiin ottelemassa aika paljon kuvia. Oltiin Destinen kanssa sovittu photis, ja löydettiin sopiva kuvauspaikka Logomon takaa. Vähän asiaa hankaloitti se että, noh, vaikka äiti ja poika ovatkin nii Haksua ja Gyokuenia yhdessä juuri näytetä, flashbakkien ja hatuajaiskohdan lisäksi. Ja se että ne haluu tappaa toisensa. Noh, ihan kivoja kuvia kuitenkin varmaan saatiin, en mä niitä oo vielä oikeestää nähny :'D Tämän jälkeen jäätiin Rewen ja Lauran kanssa kuvailemaan vielä, ottelin heistä kuvia (cossasivat Mistyä ja Sudowoodoa <3) ja sain vielä pari yksittäiskuvaa itsestäni. 
Lauantaina ei oikeastaan ollut juurikaan mitään muuta mielenkiintoista ohjelmaa, paitsi kisat. Menimme kannustamaan ihanaista Reetta-Leenaamme (hehee~), joka osallistui kutsuvieraskisaan Kuropaskan (Kuroshitsuji) Angelana. Kaikki esitykset olivat mahtavia, etenkin voittaja! Uskon että tuomareilla on ollut vaikeat oltavat. Myös yksilökisa oli mainio ja tykkäsin paljon uudesta ryhmä Hall Cosplaysta.
Kisan jälkeen aika piakkoin eksyttiin takaisin KiBin kämpille, kaikki enemmän tai vähemmän nälkäisinä. Onneksi KiBin äiti oli tehnyt meille ruokaa <3 Ennen sitä tosin metsästettiin Kibin kanssa kunniavieraiden nimmarit ja saatiin yhteiskuva Kanamen kanssa :D En oikeestaan tiennyt etukäteen ketään noista kolmesta, Kanamen vaan siitä kun se välillä pomppii Reikan kuvissa.

Euroviisujakin tsiigailtiin, tarkoitus oli katsoa vaan Suomen esitykseen asti (esiintyi numerolla 18.), mutta nukkumissäädöt yms. häröilyt vei niin paljon aikaa että ehti siinä loputkin kappaleet pyöriä ja parin ekan maan äänetkin tulla.

Sunnuntaina sitten vähän myöhempi herätys, VAAN 8.30! :'D tosin 8 taisin herätä. Kun ei päässyt ihmispaljouden takia (meitä oli 8 kerrostalo yksiössä) hakemaan keittiöstä aamupalaa, aloin sitten laittamaan Mathildaa päälle. Sain piilarit ihan suht hyvin, vaikkakin toisen jouduin kaks kertaa ottamaan pois kun meni joku roska alle. Silmämeikinkin jouduin tekemään jotain kolme kertaa ennen kun onnistui. Oltiin vissiin joskus puol 12 jälkeen paikalla, ja mentiin suoraan kisoja katsomaan. Esityskisa oli myös hyvä, tykkäsin kanssa top kolmikosta. HallCosplay oli HallCosplay.
Sitten mentiin Rewen kanssa kuuntelemaan Kanamen ja Tomokan Q&A:ta. Kaname puhu jotenkin hirveen pitkästi ja kääntäjä tais välillä unohtaa mitä se oli aluks sanonu. Mutta ihan kiva kyselytunti oli. Sen jälkeen mentiin taas shoottaamaan, ja VIIMEINKIN sain sen photiksen Mathildasta! \o/ Ainoa vaan että se mun laukasija ei oikeen toiminu, kun hyrrä ei irronnu :'DDD Ja pitää muistaa kaventaa hiha-asioita. MUTTA! Mikä parempaa, kun siirryttiin metiköstä parkkikselle kuvailemaan, Asikaiset tulivat pyytämään yhteiskuvia, kun Päivi cossasi Jackia Beyblade Metal Fightista. Asikaiset on mulle semmoset ehkä isoimmat cosplay-idolit... :D Kuvauksien jälkeen alkoi pikkuhiljaa oma kallo sisäistää mitä just tapahtu ja olin sillee "HERRANJUMALAMITÄ!!" Olivat hirmu ihania ja sulosia~
 Sen jälkeen olikin sitten Porppi-luento, joka oli oikeestaan ainoa ohjelma minkä halusin kisojen lisäksi nähdä. Sain paljon hyviä vinkkejä, ja vähän aloin miettiä josko tilaisin Kouhalle miekan noilta jäbiltä vai teenkö itse. Päättäjäisten jälkeen sitten alkoi kotimatka. Saatiin onneksi Pörröltä kyyti, kun sen ei tarvinnutkaan ajaa Hämeenlinnan kautta hakemaan siskoaan.
Tuollaiset pinssit saatiin Genrewearilta kun mainostettiin musikaalia, ja perin yhden maksuksi avusta. Lisäksi ostin taidekujalta Goun ja jostain kojusta Kouhan (en muista mikä liike). Lisäksi myös 2x pockypakettia ja ramunea.
Cosvision oli mielestäni oikein onnistunut tapahtuma, ja mulla ainakin oli kivaa. Aika vähän tuntui olevan porukkaa o_O toisaalta ihan kiva, koska mahtui hyvin olemaan ja kulkemaan, ja myyntipöydille/taidekujalle ei tarvinnut tunkea kyynärpäätaktiikalla. Ehdottomasti lisää tätä, kyllä minä tulen! o7 
Kuulin jotain huhua että Visionia alettaisiin järkkäämään joka toinen vuosi. Toivon että a) ajankohta vaihtuu tai b) tajuavat ottaa vuorovuosina Kikuconin kanssa, koska nyt kun ne ovat peräkkäin, ja jos kumpikin on samana vuonna, se on vähän tylsää ja varmaan syövät toistensa käjvijöitä (varsinkin jos Cosvision pysyy äitienpäivän päällä). Kikuunkin olisin mielelläni mennyt, mutta kun budjetti ei riitä >: Se on kumminkin semmonen kiva pikkucon, jossa on hyvä fiilis.
Mutta enivei. Cosvision. Mahtavaa. Kuvia saan varmaan loppuviikosta niin teen sitten oman päivityksen niistä!

Ottakaa tästä loppuun vielä random video

Tsau! o/

PS. Ajattelin muuten, että voisin tehdä facen puolelle cosplay-sivun, mutten millään keksi nimeä sille ;_;

3 kommenttia:

 1. Joo, oli se kyl paras muihi verrattuna : D Se on tulossa vasta joskus 2016, oletettavasti useemmassa conissa, että ehkä sie pääset sen näkemään!

  VastaaPoista
 2. Enpä ollut aikasemmin kuullut tuollaisesta Pokemon-musikaalista. :3 Vaikuttaa kiinnostavalta. ^^
  Itseänikin olisi kiinnostanut mennä Cosvisioniin mutta juuri tuon äitienpäivän takia en sinne päässyt. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on vasta sitä tekemässä, nyt vasta ekaa kertaa mainosteltii. FB yms somet on jo ollu jonkin aikaa pystyssä, kandee käydä kattelemassa jos kiinnostaa :> alkavat hakea populaa loppyvuodesta
   Joo, se oli vähän harmi kun sattu samaan aikaa ): ite en lippua ostaessa ees muistanu moista, ja totesin sit vaa äitille "joo en sit oo äitienpäivänä kotona" "ok."

   Poista