kansikuva

kansikuva

maanantai 26. toukokuuta 2014

Kuumotuksia


Vaikkakaan nyt ei kuumotella coneja tai cosseja.
Olenko ainoa jonka mielestä tämä alku vuosi on hujahtanut supernopeasti? Siis, vastahan oli tammikuu ja mä alotin koulun. Sehän oli viime viikolla. Eikö?
Ja siis, vastahan me MARRASKUUSSA ostettiin lentoliput, ja nyt yhtäkkiä reissu on, niinku, ENS VIIKOLLA!!!

Kuumottaako jo? Eeeeeeeihän mua yhtää~

Jännitys on kova siksi, että vihdoin ehkä n. 8 vuoden haaveilun jälkeen oikeesti oon lähössä Tokioo. Siis ihan oikeesti!? En vieläkää ihan sisäistä asiaa :'DD Lisäksi vielä matkustan ekaa kertaa ilman porukoita, ekaa kertaa Euroopan ulkopuolelle, ja ekaa kertaa lennän välilaskuilla. Ollaan perheen lomilla aina lennetty suoraan määränpäähän. 

Pakkailuaki pitäis varmaa vähän alottaa jo, koska ollaan vissiin lähössä viikonlopuks mökille.
Tällähetkellä Tokion sää kartta näyttää aika sateiselta, mutta parhaiten sen näkee sitte tietysti paikanpäällä. Meinaan kumpparit pakata mukaa ni eipähä menoa ainakaa estä se et kengät on märät :'D Disneylandi päivää ajateltiin muuttaa, koska just sinä päivänä näytti satavan.

Mut hei, enää tää päivä, nii meikällä alkaa kesäloma \o/ taino, huomenna on vielä etäpäivä. Ja meenhän mä torstaina töihin. Ja muutenki kesällä aina sillon tällön. Mut silti! \o/ virallisestihan aikuisopistolla alkaa loma vasta 4.6, mutta koska meijän lento lähtee 3. päivä 8 aamulla, en ehkä mee maanantai iltana enää kouluu :'DD

Eipä kai muuta. Tämmönen random kuumottelupanikkihässäkkä :'D
Tsau! o/

Ps. Totesin etten ikinä tule sitä Free!-photista saamaan jos en ite semmosta järkkää, joten järkkäsimpä semmosen kesälle : D Siinä on jo Haruka, Makoto ja Rin ;w; Iloinen Gou on iloinen <3 Jos vielä Nagisan ja Rein ainakin saisi niin olisin vielä ilosempi~

3 kommenttia:

  1. Itsekkin haluu joskus vielä japaniin *3* Ota paljon kuvii ja osta kaikkea kivaa krääsää~~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä sitte vaa säästämää ja varaa matkoja :D
      Niin todellakin teen! \o/

      Poista
  2. SnK fandomi on paras :'D esim: https://www.youtube.com/watch?v=_GdlS9RxVuA

    Kiitos! Kerron kyllä, tarkotus on jotain matkaraporttia tehdä :>

    VastaaPoista