kansikuva

kansikuva

tiistai 20. toukokuuta 2014

Hups x2


Joku saattoi eilen illalla täällä käydä ja ehkä huomata että tuonne yläpalkkiin on ilmestyny tommonen Facebook-kohta. Ehkä. Emmä tiiä huomasko.
Mutta, saatoin siis ehkä tehdä tommosen cosplay sivun faboon, kun kaikilla tuntuu nykyään olevan sellane :'D


Ehkä viimesen kuukauden oon ollu sillee "vois tehä emmä kehtaa ei kyl mä haluun tehä ton ei emmä kumminkaa jaksa ylläpitää sitä no jos nyt kumminki mut emmä keksi sille nimee äääääää"
No nyt se on tehty sitten.

Mys Facebookin Suomen Magi fanit-yhteisössä ilmoitettiin tulevasta ryhmäcosplaysta Traconiin. No, minähän menin sitten ilmottautumaan Kouhaksi :'D Hetken olin sillee "voi nyt vittu minkä tein". Niin mähän päätin ettei enepää cossiprojekteja tälläe vuodelle enää ku max. yks joku yksinkertane. Ja nii mähä jäin pois Sugar Rush-ryhmästä ku oletin ettei reissun jälkee oo rahaa (no okei siihen vaikutti myös inspiksen puute).
 Mutta sitten aattelin, että sama se tuhlaako ne rahat nyt vai ens vuonna. Varsinki jos satutaa saamaa kaverin kaa kämppä, toivottavasti saadaan, nii vois olla ettei mulla ees oo rahaa ens tehä Kouhaa ens vuonna. Japaniin nyt kumminki on jo rahat vaihettu ni ei tää enää siitä oo pois.

No, alottelin jo vähän Kouhan hatun väkertelyä, kun olin Haksun keihästä korjatessa säästänyt siihen softista.

Hattu piti tietenkin mitottaa peruukilliseen päähän, joten käytin apuna Petran juuri saapunutta hiuskuontaloa (sain sen viime viikolla, at fucking last! sitä pitää vielä vähän stailata mutta muuten se on kiva :> )Tällä hetkellä se on tuollainen jesari viritelmä. En oikein tiedä pitäiskö hattu päällystää kankaalla vaiko vaan maalata :o mitä mieltä ootte?
Kankaita kävin vähän kattomassa, mutta ainakaa Sellon E-kankaasta ei löytyny paljoo mitää. Pitää käydä kurkkimassa vielä Helsingissä, tai kouluni vieressä olevasta pikku kangasputiikista. En ole oikein osaa tilata kankaita netistä, ostaisin ne mieluummin ihan livenä :'D kun oon niin huono niiden kaa enkä tunne kankaita ni ei tiedä mikä ois sopivaa.

Mutta, eipä tällä kertaa muuta. Nyt palaudun jälleen zombie-apocalypsin maailmaan Walking Deadin parissa(olenkohan viimeisen kolmen päivityksen aikana mainunnut Walking deadin. Se on hyvä sarja. Melkein olen itkenyt täällä ;__; ) ennen kun pitää lähteä taas kouluun paahtumaan. Aatelkaa. Jos ulkona on +23, nii kuinka kuuma sit on leipomossa kun uunit porottaa yli 200 astetta!

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/p526x296/10330391_10202230273773550_6748978214471535931_n.jpg
Kuulemma Briteissä yliopistossa pystyy myös käymään zombi-apocalypsen selviytymiskurssin
 
Tsau! o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti